Autor Zpráva
martin1312
Profil
Zdravim,

neviete niekto o nejakom "online ajax testeri", nieco podobne ako je http://jsfiddle.net/ pre javascript a css. Nasiel som plno PHP a JS testerov, ale nieco co by bolo prepojene som nenasiel.
Diki
peta
Profil
Vzdy to funguje take, ne?
1. html
<script src="http://code.jquery.com/jquery-1.7.2.min.js"></script>
<div id="aaa">Ahoj</div>
2. javascript
alert($('#aaa').html())
3. [ Run ]

Nebo vpravo nastavis framework misto mooo tool na jquery a radek <script src="http://code.jquery.com/jquery-1.7.2.min.js"></script> muzes smazat.
Medvídek
Profil
peta:
Přečti si znova otázku.
martin1312
Profil
peta:
tvoj priklad s AJAXom moc spolocne nema.

Takže stále hľadám a stále nič. Ešte ma napadlo, že by som využil aj napríklad ten jsfiddle.net a PHP script by som si hadzal ku sebe na freehosting, a jednoducho by som volal javascriptom dotyčný php script na mojej domene. Ale to už môžem zrovna cele skúšať na mojom hostingu.
_es
Profil
martin1312:
by som využil aj napríklad ten jsfiddle.net a PHP script by som si hadzal ku sebe na freehosting
Objekt XMLHttpRequest obvykle nemá prístup k dátam z inej domény. Mohol by si tak testovať len spôsob prenosu, kde sa to dá, napríklad JSONP.
peta
Profil
martin1312: Ajax nepotrebuje php. Ano, na jsfiddle.net to asi snadno nepujde, chybicka :) Muzes si nainstalovat wamp server na lokalnim pocitaci a spoustet to na php u sebe, kdyz potrebujes php.
martin1312
Profil
aha to som nevedel. Teda asik si nahodim ten wamp.

Diki za rady.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0