Autor Zpráva
Penelopé
Profil
Dobrý den.Mám takový problém ohledně nahrávání zkopírovaných fotek do článku.Chtěla bych zkopírovat kompletně celou galerii z jiného webu na svůj.Problém je v tom, že když zkopíruji obrázky do článku, po rozkliknutí se nezobrazí obrázek ale web, ze kterého je zkopíruji.Obrázky nahrávám dost často, proto je pro mně zdlouhavé všechny obrázky předem ukládat do galerie na blogu a teprve poté je vkládat do článku.Jde to nějak vyřešit přeba pomocí HTLM kodů?
jenikkozak
Profil
Penelopé:
Jde to nějak vyřešit přeba pomocí HTLM kodů?
HTLM kódy jsou na tohle krátké.
Penelopé
Profil
jenikkozak:
Aha.. a jde to teda nějak vyřešit, :O
jenikkozak
Profil
Penelopé:
Aha.. a jde to teda nějak vyřešit, :O
Ne. Navíc je situace komplikovanější v tom, že používáš cizí obrázky. Abys je mohla na svůj blog vkládat, potřebuješ získat souhlas jejich autora. Totéž platí u převzaných článků.
peta
Profil
Penelopé:
V html? Ne. Musel by se udelat programek, ktery ti to usnadni.
Ve FF jde treba pretahovat obrazky do okna a pomoci php jdou pak ulozit.
http://axpsu.fpf.slu.cz/~web/gal-pokus/gal-pokus.htm
Do modreho okenka pretahnes obrazek. Obrazek se zkopiruje do oranzoveho. Na oranzove kliknes a obrazek se ulozi. Ale v jinych prohlizecich to nemusi fungovat. Pouziva to js canvas, php a kodovani obrazku jako base64.

Tu galerii proste nalistujes na webu, mysi oznacis, ctrl+c, pak kliknes do vizualniho weboveho editoru a das ctrl+v? Pak by to melo fungovat spravne. Ledaze pouzivaji pro zobrazeni velkych fotek javascript nebo to blokuji pro zobrazeni z jinych stranek.
Ve FF do vizualniho editoru muzes pretahovat obrazky, ulozi je tez do base64, jako u meho demicka.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: