Autor Zpráva
mrazák123
Profil *
Dobrý den, mám PHP script login.php

<?php

$username = $_POST['username'];
$password = $_POST['password']

if ($username&&$password)
{

$connect = mysql_connect("localhost","root","") or die("Chyba pripojeni databaze [202/B2]")
mysql_select_db("login") or die("Databaze nebyla nalezena! [202/B3]")

}
else
    die("Chyby jeden z udaju!");
    


?>

ale po zadání údajů do souborů index.php, kde je přihlašovací formulář naskočí hláška :
Parse error: syntax error, unexpected T_IF in /opt/lampp/htdocs/login/login.php on line 6

Vůbec nevím, co s tím. Budu rád za pomoc, díky ;-)
martin1312
Profil
chyba ti bodkociarka na riadku 4
shaggy
Profil
mrazák123:
1. používaj IDE, ktoré ti bude zvýrazňovať kód,
2. ak ho používaš a stále to nevieš nájsť, tak by si mal skúsiť niečo jednoduchšie ako programovanie
3. syntaktické chyby sú vo väčšine prípadov tak primitívne, že by ma hanba fackovala, keby som s nimi išiel na fórum a pýtal si radu.

Pozri si riadok 4, viac ti nepoviem.
mrazák123
Profil *
V tomhle jsem začátečník a zkouším to, nevšiml jsem si, že mi tam chybí středníky.
Mnohokrát díky ;-)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0