Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
mastrik Profil |
#1 · Zasláno: 2. 12. 2004, 22:50:40
Vyrobil jsem v CorelDraw9 zvadlo na akci. Potřeboval bych ho na internetu zpřístupnit ostatním, jak na to. Ostatní třeba Corela nemají. Jak ho mohou prohlížet na mých stránkách a jak udělat aby se dalo ztahovat? Mě se povedlo to přetáhnout do wordu, ale bylo to šíleně veliké a stejně to nešlo prohlížet. Díky Martin
|
||
dis Profil |
#2 · Zasláno: 2. 12. 2004, 22:54:37
Corel umí exportovat do kdečeho, jpg, gif... Stačí si vybrat.
|
||
kelvin Profil |
#3 · Zasláno: 3. 12. 2004, 03:57:59
Pokud by export v corelu nevyhovoval, staci obycejny printscreen obrazovky a pak z toho vyriznuti pozadovaneho obrazku. Ja tak delam prevodz z corela do powerpointu a zatim si nikdo nestezoval ;).
|
||
lukysy Profil |
#4 · Zasláno: 3. 12. 2004, 07:26:27
Ale určitě se nebudeš muset uchýlit k PrintSreenu, neboť CorelDraw ukládá do jiných formátů velmi obstojně, bez nějakých viditelných ztrát na kvalitě.
|
||
mastrik Profil |
#5 · Zasláno: 3. 12. 2004, 08:56:28
Paráda. Díky.Jen v gifu mi to nepřevedlo dva obrázky, který jsem měl za textem. V jpg tam už byly, takže pohoda. Tím je vyřešeno i vyvěšení na netu, který už bych měl zvládnout.
Ale stejně mě zajímá jak udělat, aby se při kliknutí na odkaz objevilo okno k otevření/stažení souboru??? Martin |
||
lukysy Profil |
#6 · Zasláno: 3. 12. 2004, 19:58:43
mastrik Asi nijak, protože soubory, které prohlížeč umí zobrazit prostě zobrazí. Pouze neznáme typy souborů nabízí k uložení nebo otevření...
|
||
Yuhů Profil |
#7 · Zasláno: 3. 12. 2004, 21:16:56
nejjednodušší způsob, jak něco nechat stáhnout, je asi zabalit to do zipu.
Nebo jiný dobrý způsob je napsat uživateli vedle odkazu, ať si to pravým tlačítkem stáhne. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0