Autor Zpráva
omgamer
Profil
Dobry den prosim o radu portebuju dat bannery na stred ale z nejakeho duvodu nejdou :D prosim o radu
<div class="sidetitle"> Partners </div>
<div class="squarebanner"> 
<ul>
<li>
<?php 
    $ban1 = get_option('gpr_banner1'); 
    $url1 = get_option('gpr_url1'); 
?>
    
<a href="<?php echo ($url1); ?>" rel="bookmark" title=""><img src="<?php echo ($ban1); ?>" alt="" style="vertical-align:bottom;" /></a>

</li>            


<li>
<?php 
    $ban2 = get_option('gpr_banner2'); 
    $url2 = get_option('gpr_url2'); 
    ?>
<a href="<?php echo ($url2); ?>" rel="bookmark" title=""><img src="<?php echo ($ban2); ?>" alt="" style="vertical-align:bottom;" /></a>
</li>
</center>

<li>
<?php 
    $ban3 = get_option('gpr_banner3'); 
    $url3 = get_option('gpr_url3'); 
    ?>
<a href="<?php echo ($url3); ?>" rel="bookmark" title=""><img src="<?php echo ($ban3); ?>" alt="" style="vertical-align:bottom;" /></a>
</li>

<li>
<?php 
    $ban4 = get_option('gpr_banner4'); 
    $url4 = get_option('gpr_url4'); 
    ?>
<a href="<?php echo ($url4); ?>" rel="bookmark" title=""><img src="<?php echo ($ban4); ?>" alt="" style="vertical-align:bottom;" /></a>
</li>




</ul>

presneji jde o tento radek
<a href="<?php echo ($url1); ?>" rel="bookmark" title=""><img src="<?php echo ($ban1); ?>" alt="" style="vertical-align:bottom;" /></a>


dekuji za opmoc


jde o partners box na strance
http://www.gggamers.eu/
Trejpa
Profil
omgamer:
Stránka je tedy jiná, než uvádíš v odkaze. Nicméně problém je v položkách seznamu. Nenastavuj jim žádný float ani změnu display na inline. Obě tyto změny mění šířku bloku na závislou podle obsahu. Položky (zarovnané vlevo) jsou tedy stejně široké jako jejich obsah a tudíž vycentrovaní obsahu v nich se nemá vůči čemu projevit.

Centrování textu můžeš nastavit přímo položce.
omgamer
Profil
stranka neni jina jen vypadla nahodil jsem ji znova jde o ten obrazek crev sk


a jak že to mam tedy udělat moc tomu nechapu
Trejpa
Profil
omgamer:
Zopakuji:

Nicméně problém je v položkách seznamu. Nenastavuj jim žádný float ani změnu display na inline.


Konkrétně:
Smaž řádek 130 a 131 v souboru glide.css.
omgamer
Profil
něco se zmněnilo to jo ale obrazky pořad nejdou dat na střed


aha ted stacilo napsat <center>a je to děkuji moc za pomoc


trapim se stim cely den a pride borec rekne smaz ten radek a ten a ja jenom cucim fakt dekuju moc :D
omgamer
Profil
:D

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: