Autor Zpráva
Učimsesnažimse
Profil
Zdravim všechny...chtěl bych se zeptat jestli je možný nějak zařídit aby stránky při aktualizaci nebo po kliknutí na různý záložky menu stránka neproblikávala. Hodím sem kod stránek...vim že to bude neskutečnej bordel v kodu ale je to první pokus:D dík za rady...

<html>
<head>
<title>Bez názvu-1</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<body background="images/stena.jpg">
</head>
<body>
    <div style="width: 800px; margin-left: auto; margin-right: auto;">

           
</body>
<body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
<!-- Save for Web Slices (Bez názvu-1.psd) -->
<table id="Tabulka_01" width="800" height="242" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
        <td colspan="8">
            <a href="Stranky.html">
                <img src="images/Home.gif" width="671" height="180" border="0" alt=""></a></td>
        <td colspan="2">
            <a href="http://www.facebook.com">
                <img src="images/Facebook.gif" width="129" height="180" border="0" alt=""></a></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>
            <img src="images/Bez-názvu-1_03.gif" width="25" height="61" alt=""></td>
        <td>
            <a href="stranky.html">
                <img src="images/Uvod.gif" width="165" height="61" border="0" alt=""></a></td>
        <td>
            <img src="images/Bez-názvu-1_05.gif" width="37" height="61" alt=""></td>
        <td>
            <a href="Sluzby.html">
                <img src="images/Sluzby.gif" width="155" height="61" border="0" alt=""></a></td>
        <td>
            <img src="images/Bez-názvu-1_07.gif" width="27" height="61" alt=""></td>
        <td>
            <a href="Cenik.html">
                <img src="images/Cenik.gif" width="140" height="61" border="0" alt=""></a></td>
        <td>
            <img src="images/Bez-názvu-1_09.gif" width="22" height="61" alt=""></td>
        <td colspan="2">
            <a href="Kontakt.html">
                <img src="images/Kontakt.gif" width="169" height="61" border="0" alt=""></a></td>
        <td>
            <img src="images/Bez-názvu-1_11.gif" width="60" height="61" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="25" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="165" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="37" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="155" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="27" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="140" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="22" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="100" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="69" height="1" alt=""></td>
        <td>
            <img src="images/spacer.gif" width="60" height="1" alt=""></td>
    </tr>
</table>
<!-- End Save for Web Slices -->
<style>
#obsah       { position: absolute; width: 795px; height: 700px; top: 235px;}
#obsah        { background-image: url("obsahbg.jpg"); color: black; border-style: solid; border-width: }
</style>

<body>
<center>
<p>&nbsp;</p>
<div id="obsah">
    <h1>VÍTEJTE NA NAŠÍCH STRÁNKÁCH</h1>
        <p>Sloupce na této stránce jsou postaveny pomocí CSS pozicování. Dá se to 
        udělat i tabulkami, ale ty mají nevýhodu, ?e se pomalu zobrazují. Oddíly 
        pozicované pomocí CSS se na rozdíl od tabulek zobrazují hned, jak se 
        načítají.</p>
    <p>Dal?í perfektní věcí je mo?nost načítání vlastního obsahu (tohoto textu) 
        jako prvního. Teprve a? se načte vnitřek prostředního sloupce s 
        důle?itým obsahem, začne se načítat grafická hlavička a levý sloupec s 
        odkazy.</p>
    <p>Toto je pouze nedokonalá ukázka toho, co lze s pozicováním vykouzlit. Pro 
        praktické pou?ití je potřeba lépe ji odladit podle aktuálních potřeb.</p>
    <p>Popis stavby a HTML syntaxe je v textu o <a href="../css/css-design-position.html">
        sloupcích pomocí pozicování</a>. Pro detailní pochopení příkladu si 
        zobrazte zdroj.</p>
</center>
</div>
</body>
</html>
LaMMa
Profil
Tag <body> by si mal mat na stranke len 1x a to hned po ukonceni </head> (v pripade, ze tam je). Az donho davaj dalsie elementy ako div, p a pod.
Toto:
<style>
#obsah       { position: absolute; width: 795px; height: 700px; top: 235px;}
#obsah        { background-image: url("obsahbg.jpg"); color: black; border-style: solid; border-width: }
</style>
presun medzi <head></head> a oprav na:
<style>
#obsah   {position: absolute; width: 795px; height: 700px; top: 235px; background-image: url("obsahbg.jpg"); color: black;}
</style>
Dalsie styly zapisuj k tomu, alebo si na to vytvor zvlast .css subor.
Učimsesnažimse
Profil
díky za rady:) ještě co s tim problikávánim by se hodilo něco :P
Keeehi
Profil
Učimsesnažimse:
Při přechodu mezi stránkami se ta nová musí načíst, to chvíli trvá a v té době nemá prohlížeč co zobrazovat. Čím se stránka načítá kratší dobu, tím je probliknutí kratší. Koukni se, na co stránka čeká.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: