Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
zeal Profil |
#1 · Zasláno: 11. 8. 2012, 13:52:17
Na stránke používam rovnakú jquery knižnicu na lightbox aj menu navigáciu. Avšak nefunguje obidve sučasne bud iba lightbox alebo len menu . Nestretol sa už s tým niekto ?
|
||
ShiraNai7 Profil |
#2 · Zasláno: 11. 8. 2012, 13:53:30
Pod popisem "nefunguje" si máme představit co? Uveď chybu, co ti to vypisuje v konzoli (např. firebug).
|
||
zeal Profil |
ShiraNai7:
Práveže mi nevypisuje žiadnu chybu . Ked v hlavičke pripájam jquery knižnicu tak akokeby od pozície adresy <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/jquery.min.js"></script> záležalo či bude animovať lightbox alebo menu . Vždy mi animuje iba jedno z toho. akonáhle vložim knižnicu<script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/jquery.min.js"></script> do hlaviičky webu pod css lightbox tak mi animuje lightbox , keď knižnicu vložím nad javascript menu tak zas animuje menu , skúšal som knižnicu vkladat súčasne ale vtedy neanimovalo ani jedno. |
||
pcmanik Profil |
zeal:
Kniznica musi byt spravne vlozena pred akymkolvek nacitanim pluginov. Bez pridania zivej ukazky sa neda poradit. |
||
zeal Profil |
pcmanik:
Hodil som to nahrubo na server ten ostatok si prosim nevsimajte. Ide mi o to aby sa animovala fotogaleria aj menu, to menu sa tak vysuva dodola. Momentalne sa animuje iba fotogaleria (lightbox) kniznice na lightbox su <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/jquery.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/netteForms.js"></script> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/format.js"></script> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/prototype.js"></script> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/lightbox.js"></script> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/jquery.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/jquery.easing.1.3.js"></script> akonahle zmenim poradie na: <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/format.js"></script> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/prototype.js"></script> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/lightbox.js"></script> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/jquery.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/jquery.easing.1.3.js"></script> http://cmss.php5.cz/gallery/default |
||
pcmanik Profil |
zeal:
Bije sa ti tam protototype a jQuery, pouzivaj len jeden framework. Pre obidva je mnozstvo pluginov, nepotrebujes teda tahat dva frameworky. Ale ak trvas na svojom riesini, toto by ti malo pomoct. |
||
zeal Profil |
#7 · Zasláno: 13. 8. 2012, 00:38:48
pcmanik:
Snazim sa to implementovat podla vzoru jQuery.noConflict(); (function($) { $(function() { // more code using $ as alias to jQuery }); })(jQuery); // other code using $ as an alias to the other library Neúspešne neviem kde robím chybu :/ |
||
joe Profil |
#8 · Zasláno: 13. 8. 2012, 01:06:50
Zkusil bych to takhle
<script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/jquery.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/jquery.easing.1.3.js"></script> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/lightbox.js"></script> <script> $.noConflict(); </script> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/format.js"></script> <!-- tezko rict, co mas v tomto souboru a kam ho tedy umistit, mozna pred ten tag script, kde se vola noConflict() --> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/prototype.js"></script> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script> |
||
zeal Profil |
joe:
format.js si netreba ani vsimat , zabudol som ho vymazat ... Skusal som to ako prve pokusy podla tvojej rady akurat trochu inym stylom ale nic z toho nepomohlo , ja som to podla toho vzoru pochopil ze sa to vklada napr. takto : <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/jquery.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/netteForms.js"></script> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/lightbox.js"></script> <script type="text/javascript"> $.noConflict(); <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/prototype.js"></script> </script> <script type="text/javascript" src="{$basePath}/js/jquery.easing.1.3.js"></script> Uz som vysksual rozne moznosti bezuspesne |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0