Autor Zpráva
juraj
Profil
Zdravím.
našiel som tento kód,kde do premennej file,sa zadáva url ,tak by som chcel aby som na výstupe dostal grafický format danej stránky.
Nechcem žiadnu externú službu,na screenshot webstránky. Výstup sa mi ukladá do súboru thumb.jpg Ďakujem za rady
<?php
$file = "http://diskuse.jakpsat.web.cz/"; //napr tejto stranky
$size = "800"; //velkost obrazku
$data = file($file);
$im = @imagecreate($size, $size) or die();
$bc = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);
$tc = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);
$lines = (int) $size / 10;
for ($t = 0; $t < $lines; $t++)
{
    imagestring($im, 3, 4, 4, $data[$t], $tc);
    imagestring($im, 3, 4, 4 + ($t * 10), $data[$t], $tc);

}
header("Content-type: image/png");
imagepng($im);
imagepng($im,"thumb.jpg");
imagedestroy($im);
?>
ShiraNai7
Profil
juraj:
tak by som chcel aby som na výstupe dostal grafický format danej stránky.

To se snažíš ve 20ti řádkovém skriptu vyrenderovat stránku jako prohlížeč? Bez nějakého externího nástroje a rozšířených práv na serveru nemáš moc šanci.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: