Autor Zpráva
jiriczek234
Profil
Ahoj,
jelikož na mém webu (nechci uvádět přímý odkaz, aby zase nebyly problémy...) jiriczek.eu se mi kupí články a Já bych si je chtěl rozšířit do jednotlivých domén... Příklad minecraft.jiriczek.eu. Jak to mám vytvořit ? Hosting mám u Endory... A kdyby to šlo, tak mě zajímají následujíci věci: Když dám do googlu site:jiriczek.eu, tak se mi ukážet celkový počet indexací na doménu jiriczek.eu, nebo se mi ukáže všechno zvlášť ? Jako jiný indexace u jiriczek.eu a třeba minecraft.jiriczek.eu ? příklad v číslech - celkový počet indexací na jiriczek.eu je 1 000 stránek a když vytvořím minecraft.jiriczek.eu, a tam bude 30 stránek, přičte se to k jiriczek.eu, který by tedy měl 1 030 stránek, nebo se mi udělají nové indexace u minecraft.jiriczek.eu, který bude mít 30 ? Nebo obojí ? A pak ještě, jak to funguje s počítadli ? Toplist to počítá celkově na doménu tuším že ? A google analitik ?
Děkuji za odpovědi :)
panther
Profil
jiriczek234:
subdomény se nejčastěji tvoří buď jako složky vedle www, nebo v nějaké administraci hostingu. Jak to má endora nevím, poradili by ti nejlépe oni, jakje to u nich se subdoménami (i když věřím, že pár endoristů se najde i tady).

Když dám do googlu site:jiriczek.eu, tak se mi ukážet celkový počet indexací na doménu jiriczek.eu, nebo se mi ukáže všechno zvlášť ?
to si snad můžeš snadno zkusit, ne? Jestli nemáš vlastní web se subdémani, jistě znáš plno jiných, které subdomény mají.
jiriczek234
Profil
to si snad můžeš snadno zkusit, ne? Jestli nemáš vlastní web se subdémani, jistě znáš plno jiných, které subdomény mají.
Kdybych to zkusil třeba u škorpionů, nepoznám celkový počet indexací... To mě už taky napadlo...


subdomény se nejčastěji tvoří buď jako složky vedle www, nebo v nějaké administraci hostingu. Jak to má endora nevím, poradili by ti nejlépe oni, jakje to u nich se subdoménami (i když věřím, že pár endoristů se najde i tady).
Jako složky ? To se tvoří aby to vypadalo následovně jiriczek.eu/minecraft ne ? Nebo se pletu ?


Jo, tak už jsem to pochopil... :) (možná) - Když dám adresu přesně (tj site:http://něconěco.cz), tak mi vyjede jen to, co je na té stránce, ale když napíšu všeobecně (tj site:něconěco.cz), tak mi vyjede kompletní indexace... Chápu to dobře ? :D
jenikkozak
Profil
jiriczek234:
Jo, tak už jsem to pochopil... :) (možná)
Ne. Záleží na tom, jestli zadáte doménu:
site:www.neco.cz
site:neco.cz

Zadání protokolu (http) nemá žádný vliv.
jiriczek234
Profil
no, myslel jsem www. :D Ale napsal jsem to blbě... Moje chyba...

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: