Autor Zpráva
filip1508
Profil
Caw hodi mi nietko html kod?
na meniace sa obraázky vzdy dookola asi 4obrázky? diks
jenikkozak
Profil
filip1508:
Moderátor Joker: Smazal jsem jako duplicitu to odkazované, tam nebyly žádné příspěvky
Nezakládej námmm tu duplicity.
A caw je anglicky krákání. :)
filip1508
Profil
nikde som nenasiel ten kod prosim nehodis mi ho?
margin
Profil *
Caw nehodim, bo v html to nejde.
asi 4duplicata mmm. neni zac

1. Obrazky v odkazoch
2. Zemne vruty
3. Kod na meniace sa obrázky
4. meniace sa obrázky (toto vlákno)

Moderátor Petr ZZZ: Děkuji za upozornění, vyřízeno. Z 1 jsem to vyhodil, 2 hodil k ledu Joker, 3 už někdo smazal.
filip1508
Profil
a ako to potom ide?? prepač že spamujem ale potrebujem to surne nehodite mi tu niekto?? :/
jenikkozak
Profil
filip1508:
nikde som nenasiel
Nehledal jsi.

filip1508:
nehodite mi tu niekto??
Spíš ne než jo.
filip1508
Profil
fakt diky tak potom načo je toto forum?? dnesni ludia chcu vsetko za prachy alebo sa len s nich smeju :( :( fakt diky vsem nasiel som akurat tento kod
a id="odkaz" href="http://www.zemnevruty.com">
  <img id="obrazek" src="http://www.zemneskrutky.sk/images/ilustrace/hobby-01-detske-sestavy-thn.jpg" alt="" title="Detské zostavy">
</a>  
<script>
var odkazy = ["http://www.1.cz", "http://www.2.cz", "http://www.3.cz"];
var obrazky = ["http://www.zemneskrutky.sk/images/ilustrace/profi-01-vlajky.jpg", "http://www.zemneskrutky.sk/images/ilustrace/profi-01-drevostavby.jpg", "http://www.zemneskrutky.sk/images/ilustrace/hobby-01-terasy-thn.jpg"];
var popisky = ["Zemne vruty", "Zemne vruty", "Zemne vruty"];
var n = 0;
function vymena()
{
  n = (n + 1) % odkazy.length;
  document.getElementById("odkaz").href = odkazy[n];
  document.getElementById("obrazek").src = obrazky[n];
ale ked to vlozim nefunguje mi to   tuto stránku som vytvoril celu  sam len ja http://www.zemnevruty.com a nemam este ani 14.. :( :( fakt diky vsem.. 
  document.getElementById("obrazek").alt = document.getElementById("obrazek").title = popisky[n];
Panasonixon
Profil *
filip1508:
ale potrebujem to surne

Jo, každý chce všechno hned a teď. Ale věnovat trochu času tomu se to naučit to ne...

fakt diky tak potom načo je toto forum??

vsadím se, že určitě neslouží k : "Neumím ani fň, ale zbastlím to s pomocí jiného tématu"


Apropo, našel jsem tohle:

<html>
<head>
<title>Má první stránka</title>
</head>
 
<body>
  Moje první html stránka.
  A nějaké další texty.
</body>
</html>

kdo mi z toho udělá mujSeznam.cz
filip1508
Profil
hahahaaaa :D presne toto maš pravdu ja to nemam len tak ze z dna na den a budem ma toto :D tak to urobim hmhm ja skusal som hladal som no nefunguje tak som hladal taketo blogy ako su tuna a ludia mi povedia co?
"vsadím se, že určitě neslouží k : "Neumím ani fň, ale zbastlím to s pomocí jiného tématu"" fakt diky :( :( som zhrozeny...
ani tu viac uz nepisem spitam sa nieakeho profesiala co za to bude chciet 5e..:( :( :( no nic
Joker
Profil
filip1508:
hladal som no nefunguje
Co znamená „nefunguje“?

Dotaz formulovaný jako: „Našel jsem *kód* pro řešení *problém*, ale místo *co chci aby dělal* to udělá *co to dělá*, nebo to vyhodí chybu *chybová hláška*, jak to vyřešit?“ by se určitě setkal s daleko vstřícnější odezvou, než dotaz který vyznívá nějak takto: „Řeším tenhle problém, hledat jsem línej, číst pravidla fóra se mi taky nechce, takže mi navalte hotový kód a fofrem a hlavně mě neotravujte s nějakými doplňujícími dotazy!“
filip1508
Profil
Ked som správne pochopil zmysel tejto stránky tak ma služiť na to ak niekto čo vie niečo viac ako niekto iný tak mu to prostrednícstvom tejto stránky dokaže povedať.Ale asi to tak nieje...
margin
Profil *
filip1508:
Ale asi to tak nieje...
Problém je v tom, že tazatel musí svým dotazem případné odpovídající zaujmout a ne odradit. Za sebe můžu říci, že u mne klesla ochota odpovědět do minusových hodnot.
filip1508
Profil
Ospravdlnujem sa za spamovanie ale som najmladši z pomedzi všetkych uživatelov tak by ste to mohli zvažiť...
Petr ZZZ
Profil
Reaguji na filipa1508:
1. Jsou zde (někteří o hodně) mladší a chovat se umí.
2. K tvému dotazu: Hledej něco jako "JavaScript slideshow" nebo "JavaScript carousel".
3. Než položíš další dotaz, doporučuji ti věnovat chvíli studiu zdejších pravidel a stylu, v jakém se zde ptají lidé, kterým se dostává konstruktivních odpovědí. Soudě podle tvého dosavadního vystupování odhaduji, že ti pochopení zdejších zvyklostí bude pár hodin trvat, takže si na ta pravidla raději naplánuj klidnou chvíli bez stresu a s možností se na věc soustředit. Jestli se chceš poučit, jak se to dělat nemá, můžeš si taky ve zdejší diskusi vyhledat třeba ban uživatele.

Nehledej v mé reakci jakýkoli náznak ironie. Myslím to upřímně a vážně.
filip1508
Profil
Mám 13 čiže mladši tu asi nebudu ale dobre... nebudem spamovať... :(
Petr ZZZ
Profil
Reaguji na filipa1508:
„nebudem spamovať“

...a o tři minuty později spamuješ. To je nějaký divný omyl nebo provokuješ záměrně?

Nastuduj si pečlivě pravidla, než sem od tohoto okamžiku cokoli napíšeš!

A pokud opravdu nevíš, co je na tvých příspěvcích divné, podívej se na návod jak psát do diskuzí.

Ty nám nějak mládneš. — Tvůj věk tady nikoho nezajímá. Zajímá nás jen to, jak se chováš. Je možné, že jsi na toto fórum příliš mladý – potom by nezbylo než jeden nebo dva roky počkat.
jenikkozak
Profil
filip1508:
Abych nevypadal nejzlejším:
Funkční řešení je třeba toto. Stačí si tam upravit časový údaj (nyní 3000 milisekund) a doplnit adresy vlastních obrázků.
filip1508
Profil
dakujem... :) :) "jenikkozak" ;) ;)
filip1508
Profil
a ešte ako to dam aby sa to menilo ze by z prava prišiel nova obrazok prosim o typ kde to mam vložiť do toho kodu....
pcmanik
Profil
vipernet:
Nauč sa prosím diakritiku. Zadaj si do googlu image carousel, alebo image slider a nájdeš kopu návodov / hotových riešení.

Moderátor Petr ZZZ: Příspěvek přesunut ze smazaného duplicitního vlákna.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0