Autor Zpráva
Radeg
Profil *
Ahoj...
Potřebuju poradti jak udělat tyto záložky....
http://www.kuhtreiber.cz/fenix.html
Něco jsem už zkoušel ale nikdy se to nepovedlo....
Potřebuju to nutně udělat...
panther
Profil
Radeg:
Potřebuju to nutně udělat...
fajn. A to, o co ses pokousel, co nefungovalo a co ti muzeme pomoci oprvit, je k nahlednuti kde?

Pokud zatim neni, tak nejaky tvuj pokus dodej, at je videt i tva snaha.
Radeg
Profil *
panther:
No zkusil jsem si z té stránky skopírovat kod,a použít jej ale nějak to nešlo...
nahrával jsem tam i soubory SpryTabbedPanels ale stále to nešlo.
margin
Profil *
Tady je to jednodušší, ale chtělo by to úpravu pro přístupnost pro uživatele v vyplutým skriptováním.
Skrývané záložky pomocí DHTML
Radeg
Profil *
margin:
na todle jsem se už díval ale moc chytrý z toho nejsem


margin:
To je celý kód... Moc tomu nerozumím
<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="cs">


<title>Skrývané zálo¾ky pomocí DHTML</title>
<style media="all" id="zalozky">/* media=all odrezava nektere starsi browsery */
        .polozka {display: none} /* polozky nejsou zobrazeny */
        #prvni {display: block} /*prvni polozka je zobrazena*/
        
        /* stylování zálozek, nepodstatne */
        .zalozka a {border: 3px ridge olive; border-bottom: none; padding: 4px; background-color: khaki; text-decoration: none;}
        .zalozka {border-bottom: 3px ridge olive; padding-bottom: 4px}
    </style>
<script>
        var zobrazena = "prvni"; // pomocna promenna, na zacatku nastavena na jmeno zobrazene polozky
        function zobraz(polozka){
            if (document.getElementById){
                document.getElementById(zobrazena).style.display = "none"; // skryje pøedchozí polozku
                document.getElementById(polozka).style.display = "block"; // zobrazi se nakliknuta polozka
                zobrazena = polozka; // aktualne zobrazena polozka se ulozi do globalni promenne, aby se pozdeji dala skryt
                return false; // odkaz neproklikne na href
            }
            else {
                if(document.stylesheets) document.stylesheets["zalozky"].disabled = true; // v nekterych browserech (IE 4) vypne styl nezobrazovani, aby se polozky alespon zobrazily
                return true; // odkazy budou proklikavat na href
            } 
        }
    </script>
</head>

<body>

<p class="zalozka"><a href="#prvni" onclick="return zobraz('prvni'); ">První 
    polo¾ka</a> <a href="#druha" onclick="return zobraz('druha'); ">Druhá 
    polo¾ka</a> <a href="#treti" onclick="return zobraz('treti'); ">Tøetí odkaz</a>
    <!-- na kliknuti se provede zobrazovaci funkce, ktera vetsinou vrati false, cimz se zrusi okazovani kamsi pryc -->
    <!-- ve starsich prohlizecich nebo bez javascriptu se normalne pujde na zalozku (to vrati return true) -->
</p>
<div id="prvni" class="polozka">
    <a name="prvni"></a>
    <!-- cil odkazu v prohlizecich bez javascriptu -->
    <!--nasleduje vcelku libovolny obsah-->
    <h2>Nadpis první polo¾ky</h2>
    <p>Nìjaký libovolný text bla bla bla bla bla. Lorem ipsum dlouhý text. Pro 
        pochopení pøíkladu si laskavì zobrazte zdroj. Pøíklad se vztahuje k 
        textu <a href="../../dhtml.html">Dynamické HTML co nejjednodušeji</a>.<br>
        <br>
        <br>
        <br>
        <br>
        <br>
        <br>
</p></div>
<div id="druha" class="polozka">
    <a name="druha"></a>
    <h2>Nadpis druhé polo¾ky</h2>
    <p>Nìjaký libovolný text bla bla bla bla bla. Lorem ipsum dlouhý text. Vtip 
        je v tom, že jsem poøád v tomtéž souboru.
</p></div>
<div id="treti" class="polozka">
    <a name="treti"></a>
    <h2>Tøetí odstavec</h2>
    <p>Obsahuje libovolný text, který se aktivuje po kliknutí na tøetí odkaz.
</p></div>



Radeg:
Když vložím na stránky jen kod co je nahoře ta to šlopa...
ale musím tam přidat i hlavičku a patičku :

Hlavička:
<?php

$title = 'KVP servis s.r.o.';
$main_menu_active = 1;
$top_menu_active = 24;
require_once('./include/header.php');

Patička:
';
    
require_once('./include/footer.php');
?>

Tak potom to už nejede.
Nemusím přidávat ještě nějake soubory na FTP?
Radeg
Profil *
Radeg:
Ahoj
Po několika hodinách se mi to konečně zhruba povedlo...
teď bych jen potřeboval poradit jak rozšířit to pole a dostat ho z toho levého sloupce...
http://www.kvpservis.cz/zalozky.php

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: