Autor Zpráva
pedro-7
Profil
Chcem sa opytat ked mam obrazkok v html ide zobrazit ako nahle dam do php suboru uz nejde
jenikkozak
Profil
pedro-7:
Jde. Ukaž způsob, kterým se ten obrázek snažíš přesvědčit, aby se vložil do PHP.

Pokud jde jen o vypsání značky <img>, pozor na to, že uvozovky v řetězci obaleném uvozovkami je potřeba escapovat:
echo "<img src=\"cesta\" alt=\"Alternativní text\">";
Nebo použít apostrofy:
echo "<img src='cesta' alt='Alternativní text'>"; Pokud ti jde o tohle.
pedro-7
Profil
ja mam zatial v php len zakladny obrazok ako som to tam dal presne toto iste mam v html ide a mam to v php a uz mi to nejde
<html>
<head>
<style>
.nieco{position:absolute;top:300px;left:30%;right:30%;width:40%;height:15em;border:1px solid red;}
</style>
</head>

<body>

<H1>Vitajte na našom webe</h1>
<table size=30% border=3>
 <tr>
  <td>
      ahojte
  </td>
 </tr>
</table>
                             <div class="nieco">
                               <img src=\"fotky/fotka2.jpeg\" width=100% height=100%/>
                               </div>
</body>

</html>
mimochodec
Profil
pedro-7:
<?php
echo "<img src=\"fotky/fotka2.jpeg\" width=100% height=100%/>";
?>

nebo lépe
<?php
echo "<img src='fotky/fotka2.jpeg' width=100% height=100%>";
?>
pedro-7
Profil
stale mi to nejde skopiroval som to a src je dobry..
mimochodec
Profil
pedro-7:
Netestuješ to náhodou u sebe? Běží ti tam php?
pedro-7
Profil
jj vo svojom pc a php mi ide apache tiez phpmyadmin aj mysql vsetko ide len to obrazok mi nejde zobrazit v dokumente php
mimochodec
Profil
a otvíráš to přes localhost nebo jako C:\\....soubor?
pedro-7
Profil
otvaram to ako locahost v opere
mimochodec
Profil
Tak ten soubor není tam, kde by vůči tomu souboru měl být.
Rellik
Profil
mimochodec:
<?php
echo "<img src='fotky/fotka2.jpeg' width=100% height=100%>";
?>
A nebo ještě jinak:
<?php
echo '<img src="fotky/fotka2.jpeg" width=100% height=100%/>';
?>
pedro-7
Profil
a kde teda mam dat ten subor? tam kde mam naistalovy php a apache?


uz mi to ide.. :)


dal som to tam kde mam naistalovany apache a php do suboru stranky kde mam index...

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: