Autor Zpráva
Snick
Profil *
Ahoj chcu udělat takovou slideshow s obrázky.
http://www.fuel.milwaukeetool.eu/cz/1/Czech
Tohle mám na mysli.
Nemáte někdo u sebe rovnou kod?
panther
Profil
Snick:
podivej se do zdrojoveho kodu stranky, je to jQuery plugin, ktery se jmenuje... ne, necham to na tobe :) Moc jich tam prilinkovanych neni a podle nazvu je jasne, o ktery jde.
Snick
Profil *
panther:
Okej.. díky moc :)
Snick
Profil *
panther:
Ahoj už jsem něco zkoušel jen mám menší problém s kodem.

<?php

$title = 'KVP servis s.r.o.';
$main_menu_active = 1;
$top_menu_active = 10;
require_once('./include/header.php');
 

echo '
  <div class="right_col">
    <div class="right_col_top">
      <h1>Profil společnosti</h1>
      <div class="right_col_bottom">
          <p>

<link rel="stylesheet" href="nivo-slider/nivo-slider.css" type="text/css" media="screen" />
<link rel="stylesheet" href="nivo-slider/themes/default/default.css" type="text/css" media="screen" />
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="jquery.nivo.slider.pack.js" type="text/javascript"></script>

<body>
<div class="slider-wrapper theme-default">
    <div id="slider" class="nivoSlider">
        <img src="nivo-slider/demo/images/nemo.jpg" alt="" />
        <a href="http://dev7studios.com"><img src="nivo-slider/demo/images/walle.jpg" alt="" title="#htmlcaption" /></a>
        <img src="nivo-slider/demo/images/toystory.jpg" alt="" title="This is an example of a caption" />
        <img src="nivo-slider/demo/images/up.jpg" alt="" />
    </div>
</div>



<div id="htmlcaption" class="nivo-html-caption">
    <strong>This</strong> is an example of a <em>HTML</em> caption with <a href="#">a link</a>.
</div>
<script type="text/javascript">
$(window).load(function() {
    $('#slider').nivoSlider();
});
</script>
</body>
';
   
require_once('./include/footer.php');
include_once("analyticstracking.php")
?>



Pokaždé stejná hláška: Parse error: syntax error, unexpected '}', expecting ',' or ';' in /data/www/virtuals/kvpservis.cz/index2.php on line 39
shaggy
Profil
Snick:
Najprv si sa pýtal na javascriptovú slideshow, teraz riešiš php chyby v tej istej téme.
Ale ak chceš programovať, mal by si sa naučiť takéto primitívne chyby riešiť sám - je to nutnosť (ak to nezvládaš, nebudeš zvládať ani programovanie) a stačí mi jediný pohľad na kód, aby som vedel kde je chyba (okrem toho, php ti veľmi presne napísalo, kde je problém).
Snick
Profil *
shaggy,

Změnil jsem to přidal jsem nastavení atd.

<?php

$title = 'KVP servis s.r.o.';
$main_menu_active = 1;
$top_menu_active = 10;
require_once('./include/header.php');
 

echo '
  <div class="right_col">
    <div class="right_col_top">
      <h1>Profil společnosti</h1>
      <div class="right_col_bottom">
          <p>

<link rel="stylesheet" href="nivo-slider/nivo-slider.css" type="text/css" media="screen" />
<link rel="stylesheet" href="nivo-slider/themes/default/default.css" type="text/css" media="screen" />
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="jquery.nivo.slider.pack.js" type="text/javascript"></script>

<body>
<div class="slider-wrapper theme-default">
    <div id="slider" class="nivoSlider">
        <img src="nivo-slider/demo/images/nemo.jpg" alt="" />
        <a href="http://dev7studios.com"><img src="nivo-slider/demo/images/walle.jpg" alt="" title="#htmlcaption" /></a>
        <img src="nivo-slider/demo/images/toystory.jpg" alt="" title="This is an example of a caption" />
        <img src="nivo-slider/demo/images/up.jpg" alt="" />
    </div>
</div>




</div>
<script type="text/javascript">
$(window).load(function() {
    $('#nivo-slider').nivoSlider({
        effect: 'random',
        slices: 15, 
        boxCols: 8, 
        boxRows: 4, 
        animSpeed: 500, 
        pauseTime: 3000, 
        startSlide: 0,
        directionNav: true, 
        controlNav: true, 
        controlNavThumbs: false,
        pauseOnHover: true, 
        manualAdvance: false,
        prevText: 'Prev', 
        nextText: 'Next', 
        randomStart: false, 
        beforeChange: function(){}, 
        afterChange: function(){}, 
        slideshowEnd: function(){}, 
        lastSlide: function(){}, 
        afterLoad: function(){} 
    });
});
</script
</body>
';
   
require_once('./include/footer.php');
include_once("analyticstracking.php")
?>


Jenže stále to píše že je chyba na 38 řádku.
Nevím čím to je, změním efekt ale stále to nejde...
martin1312
Profil
chyba je v PHP a nie v JS. shaggy ti to už raz písal.

No aspoň poradím, že šarapatu robí toto
'#nivo-slider'
Snick
Profil *
martin1312:
Já fakt nwm...
Udělal jsem to potom i podle návodu.
http://nivo.dev7studios.com/
shaggy
Profil
Snick:
Máš dve možnosti:
1. obstarať si poriadny editor, ktorý ti zvýrazní syntax a chybu uvidíš hneď.
2. keď už to vložíš sem na fórum, tak si to po sebe prečítať a chybu vďaka zvýrazneniu kódu odhalíš tiež.
Ak nie, tak ti poradím - nauč sa niečo o správnom uzatváraní, escapovaní stringov (nielen) v php.
Rellik
Profil
Snick:
Jen tak zběžně sem koukl na ten kód a hned vidím 2. chyby- řádek 6 a 64 Jinak nechápu proč celý ten zbytek vypisuješ echem, když se tam nic nemění. Ono stačí uzavřít kód php na řádku 7 a pak zase otevřít na řádku 63. Omezíš tím další možné chyby, které pak budeš hledat...
Snick
Profil *
Rellik:
Díky moc.
Vím že se to nejlíp naučím že si chybu nebo řešení najdu sám.
Ale hrabal jsem se v tom strašně dlouho a už sem na to neměl nervy.
Takže Díky všem

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0