Autor Zpráva
Lubomyl
Profil *
Dobrý den, tuto diskuzi jsem projel, zkoušel vyhledávat i jinde na internetu, ale nenašel jsem nikde řešení, které by sedělo na můj problém.

Uvedu přímo ukázku a popíšu tedy problém: http://lubomyl.zlykluk.cz/bbb/

Na této adrese jsou narychlo vytvořené stránky. Jde o to, že ty dva img prvky (forum a raid planner) nepřekrývají hlavní obrázek. Pokud pracuji v PSPadu a dám náhled, vše krásně funguje, tak jak má. Byl bych moc vděčný, kdyby mi někdo dokázal poradit, popřípadě upravit kód. Opravdu mně nenapadá, kde by ten problém mohl být. Nic bych neříkal, kdyby to nešlo jen v IE, ale nejde to v žádném prohlížeči.

A pokud bych mohl mít ještě jeden dotaz, tak by mně zajímalo, jak jednoduše vyřešit pozicování těch 2 prvků vůči šířce okna/hlavního obrázku.

Mockrát děkuji za jakoukoliv pomoc


//ten kód je velice krátký, tak ho uvedu i přímo do tématu, ať nemusíte složitě stahovat:

  <style>  
img {position: relative;}    
  </style>
  
  </head>
  <body bgcolor="black">
  
  <div align="center">    
  <img src="image/abc.jpg" width=80% border="0">
  
  <div>  
  <img src="image/AAA.png" style="left: -8%; bottom: 50%; z-index:1;" width=20% border="0" onmouseover="src='image/bbb.png'; this.style.cursor='pointer'" 
      onmouseout="src='image/AAA.png'" onclick="return !window.open('http://prox.jecool.net/raid/viewnews.php'); 
      return false">      
  <img src="image/ccc.png" style="left: 10%; bottom: 48%; z-index:2;" width=25% border="0" onmouseover="src='image/ddd.png'; this.style.cursor='pointer'" 
      onmouseout="src='image/ccc.png'" onclick="return !window.open('http://prox.jecool.net/raid/viewnews.php'); 
      return false">
   </div>
   </div>
     
  </body>
</html



Omlouvám se za zbytečné téma. První problém jsem vyřešil sám. BOTTOM se nesmí udávat s procentech.

Ale i tak bych bych velice vděčný, kdyby někdo poradil s pozicováním prvků, nebo s tím, jak stránky přizpůsobovat koncovým zařízením, o různých rozlišeních. Děkuji
David1256
Profil
Jestli chceš dát ty dva spodní obrázky dovnitř toho velkého horního obrázku, tak jim dej např. top:-300px


A nebo bottom:300px je to vlastně to samé.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: