Autor Zpráva
Astorphobis
Profil *
Nemůžete mi prosím dát kód který by odesílal na muj email (Astorphobis@seznam.cz) text ktery napise ten clovek ktery na ten web pujde? (bude tam dalsi kolonka na jeho email, ktery mi to posle na konci zpravy).

Moderátor jenikkozak: Titulek „Formulář - Poraďte největšímu paku na světě.“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
jenikkozak
Profil
Astorphobis:
Můžeme ti například poskytnout odkaz na čtivo: Formulář na mail
Astorphobis
Profil *
mno jo ale ja potřebuji kod, ne prirucku. Jsem uplne pako v programovani a vubec tomu nerozumim. Ale asi pouziu google documents.
soucekgns
Profil
Co chceš jednoduššího?
Co třeba prohledat diskuzi
Jako $message dáš tvůj $_POST['textarea_name']...
peta
Profil
Ale v prirucce to vsechno je.
http://cz1.php.net/manual/en/function.mail.php

Example #2 Sending mail with extra headers.

The addition of basic headers, telling the MUA the From and Reply-To addresses:
<?php
$to      = 'nobody@example.com';
$subject = 'the subject';
$message = 'hello';
$headers = 'From: webmaster@example.com' . "\r\n" .
    'Reply-To: webmaster@example.com' . "\r\n" .
    'X-Mailer: PHP/' . phpversion();

mail($to, $subject, $message, $headers);
?>

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0