Autor Zpráva
luma64
Profil
Zdravim, po odoslani formulara v php potrebujem obnovit stranku aby bolo vidiet
ake su aktualne vlozene hodnoty. Kde je najlepsie vlozit taky kod?
Skusil som napr za zapis do db vlozit kusok kodu:

    header("Refresh: url=$page");
    //header('Location: http://www.example.com/', true, 302);
Prmennu $page ziskavam hned v uvode skriptu

Stranka sa neobnovila, az ked som dal F5. A vtedy som videl aj nove hodnoty ako som ich zadal cez form.
user243
Profil
a čistě
header("location: adresa");
nejede?
luma64
Profil
Super. Ide to!!! Ake jednoduche. Akurat este ak dovolite...Ukladam 2 txt polia a jeden listbox. Nedari sa mi ale zobrazit pri otvoreni stranky do listboxu hodnotu, ktora je v tabulke zapisana cez tento listbox.
user243
Profil
ukázka kódu?
luma64
Profil
Ide o to, ako som pisal, aby sa pri otvoreni stranky v listboxe ukazalo, aka hodnota bola listboxom vybrana a je v tabluke zapisana :

<!-- Vykon -->
<?php
$cpquery = "Select distinct(textvykonu) from tmp where skratka='$skratka' ";

$cpresult = mysql_query($cpquery) or die(mysql_error());
?>
<hr>
<h4>Výkon: 
<select name="textvykonu" value="textvykonu">
<!-- Drop down -->
<?php
if($cpresult) 
{
    while($row = mysql_fetch_array($cpresult))
    {
    echo '<option value="' .$row['textvykonu']. '">'. $row['textvykonu']. '</option>'  ;
    }
}
echo "<option value='textvykonu' ></option>";
echo "</select>";
?>
<!-- Koniec drop down Vykon-->

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: