Autor Zpráva
Lovec
Profil
Ahoj, mam stranky squashjm.wz.cz a mam problem ve FF.
Pokud z jakekoli stranky prepnu do stranky Pravidla turnaje, tak se mi cela stranka trosku rozsiri, v jine strance to nedela, ve vsech strankach je stejny externi css styl, nevidite tam nekdo pls nejakou chybu?
dekuji za odpovedi
bitbit
Profil
oprava odkazu.odkaz http://squashjm.wz.cz Priste to zadavej takhle
Lovec
Profil
joj, sry, jeste kdyby jste meli nekdo nejaky napad co dat do hlavicky, jsem otevren napadum :))
bitbit
Profil
Tak zadnou chybu jsem nenasel. Ale mozna to dela tan padding u textu. FF ma jiné pixelové cítění a mozna ze i ty procenta, ve kterych to mas zadany taky chápe jinak než IE. Ale jiste to nevim.
Lovec
Profil
no, ale proc to dela jen v te jedne strance? a ve vsech ostatnich se to chova stejne? kdyby to bylo tim co rikas, tak by se to akorat chovalo jinak nez v IE a ne, ze by mi to ve FF skakalo kdyz se prepnu z jiny stranky, heh, miluji slovo to ;))
bitbit
Profil
to mas vlastne pravdu.

Ted jsem si vsiml ze tam pouzivas

.text p {
text-align: justify;
}

jestli to není timhle. IMHO FF toto zarovnaní textu nezna. Ale nejsem si tim jist. Jestli to pak u delsiho textu nedela problém.
Lovec
Profil
Tak tim to neni, i kdyz to dam pryc dela to porad stejnou blbost
bitbit
Profil
A co kdyby jsi u .text dal pevnou šířku?
IMHO pevna šířka to určitě vyřeší.

Update:

#cely máš 800px tak 16% je nakejch 126 px (to mas u menu) a zbytek dej pro .text a u .text dej v margin:0 0 0 126px;
Lovec
Profil
HEH, tak uz jsem z toho jelen, ono ani tohle nepomaha, stale ta sama kravina ve strance pravidla turnaje, jinak v IE a ostatnich strankach to funguje normal
bitbit
Profil
hele ted mi to doslo. Ty tam nemas chybu ani se nic spatne nezobrazuje. to je pouze optickej klam. Potoze jedine pri kliknuti na pravidla turnaje tam naskoci ve firefoxu postranni scrolovaci lista. Tim se zmensi prostor pro zobrazeni a FF to precentruje. Proste to vycentruje na nove vzniklou sirku obrazovky.

Update: A tak to vypada ze se to rozsirilo. Pritom se to jen posunulo :))))
bitbit
Profil
Je jsem trouba. Ze mi to nedoslo driv. Kdyz zvetsis obsah u nektery jiny stranky tak ti to taky udela :)
Lovec
Profil
LOOOOOL, tak to je masakr, a to tu resime tak dlouho, ach jo, kdy uz konecne budu takovy problemy resit rychle, dik moc za pomoc
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0