Autor Zpráva
juraj
Profil
Zdravim
mám akýto kód,kde mi vypisuje súbory z adresára,ako to mám prepísať do ajaxu, aby premenná soubor nebolo vidno
ďakujem za rady,ajax sa len učím
    <?php
$slozka = dir("upload");
while($soubor=$slozka->read()) {
  if ($soubor=="." || $soubor=="..") continue;
//echo "<a href=\"upload/$soubor\">".$soubor."</a><br>\n";
// echo "<a href=\"obrazok.php?soubor=$soubor\">".$soubor."</a><br>\n";?>
 <tr>
 <td width=100>
<a href="index.php?soubor=<?echo $soubor;?>">
 <? echo $soubor;?></a>
<td width=100>
<?php echo $soubor=$_GET["soubor"];
  echo $a="upload/$soubor";
   $a;
echo filesize($a);echo "bajtov";
?> 
 </td>
<?}
$slozka->close(); ?>
_es
Profil
juraj:
Vôbec ti nie je rozumieť na čo sa pýtaš.

ako to mám prepísať do ajaxu
Kde je v tom kóde niečo s AJAXom?

aby premenná soubor nebolo vidno
Kde nemá byť vidno?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: