Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
notas Profil |
#1 · Zasláno: 12. 2. 2013, 23:22:35
zdravim, snazim sa spravit nejaky jednoduchy formluar. pri mojom pokuse mi vyhodilo tieto chyby, netusim co znamenaju
Warning: fopen(kniha.body) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/free/vyjimecny.cz/i/ilovemyjully/root/www/php/kniha.php on line 51 Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/free/vyjimecny.cz/i/ilovemyjully/root/www/php/kniha.php on line 66 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/free/vyjimecny.cz/i/ilovemyjully/root/www/php/kniha.php on line 68 viete mi s tym poradit? dakujem |
||
juriad Profil |
#2 · Zasláno: 12. 2. 2013, 23:29:21
Nemáš oprávnění k otevření souboru kniha.body, které voláš v kniha.php na řádku 51; zbytek je jen důsledek této chyby.
Zkontroluj, zda máš oprávnění pro čtení toho souboru. Podívej se, jaká práva má soubor hniha.body nastavené. |
||
notas Profil |
#3 · Zasláno: 12. 2. 2013, 23:46:15
no tak toto som uz vyriesil, kniha funguje , avsak teraz mi zase vyhazduje nedefinovane premenne ci co, predtym mi to ale nerobil,
Notice: Undefined index: action in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-12.1\www\my portable files\kniha.php on line 3 nechapem, co s tym ? :P |
||
juriad Profil |
#4 · Zasláno: 13. 2. 2013, 00:02:48
Nejspíš se snažíš o něco takového:
$_GET['action'] Otestuj napřed její existenci pomocí isset, nebo empty Už se to tu řešilo tolikrát, nějaké povídání: Ošetřování Notice: undefined index - nutnost? |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0