Autor Zpráva
Noplayer87
Profil
Dobrý den,

ten přesný kod prosím porad když dat open source kliknu kde ma byt url toho obrazku nic.


Jak spravně to má být? Děkuji moc
jenikkozak
Profil
Napiš normálně, co chceš, nebo ti to smažu.
Noplayer87
Profil
Nejde mi dat obrazek na stranku je to pro me dulezite udela to ramecek

<img src="auto.gif">
<img border="3" src="auto.gif" alt="koťátko" align="right" width="60" height="60">

Nefunguje to mam nahrany obrazek v Total Comannderu u toho a nejde to takto.


Nevím kde delam chybu.
jenikkozak
Profil
Jako v že tom píšeš robot.
Piš jako normální člověk, nebo si poraď sám. I kdybych odhlédnul od toho, že píšeš jako prvňák v pololetí, vůbec nechápu, čeho chceš dosáhnout a v čem máš problém.
Noplayer87
Profil
Diky za radu


Ceho chci dosahnout asi dobreho kodu bez chyby a pak zobrazeni obrazku
Chamurappi
Profil
Reaguji na Noplayera87:
Jestli ti správně rozumím, chceš dát na stránku obrázek nějakého open source auta, jehož textovou alternativou je koťátko. To zní jako unikátní problém, který zatím nikdo neřešil, na rozdíl od klasiky.

Jak spravně to má být?
Úplně.
juraj
Profil
Noplayer87:
border="0"namiesto border=3 daj border=0
daj vedieť či to je ono
obrazok musis skopirovat na server,aby sa ti to zobrazovalo na stranke

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: