| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| janomajka Profil |
#1 · Zasláno: 2. 3. 2013, 13:10:07
Myslíte si že když se připojíte přes proxy server, že budete 100% anonymní ? Existujou i tak způsoby jak zjistit vaši skutečnou ip nebo Vaší totožnost ? Jakto že mi s některými proxy servery zůstane mé skutečné Hostname ? O tomhle tématu moc nevím.
Díky za odpovědi |
||
| janomajka Profil |
#2 · Zasláno: 2. 3. 2013, 14:40:57
Ještě by mě zajímalo, jestli jsem dohledatelný jen podle hostname.
|
||
| DJ Miky Profil |
Různé proxy servery poskytují různou úroveň anonymity, od transparentních (nijak neskrývají tvou pravou identitu) až po zcela anonymní. Nesmíš však zapomenout na to, že i s anonymní proxy můžeš být stále identifikován, ať už pomocí cookies/localStorage v prohlížeči, případně pomocí (dostatečně unikátního) identifikátoru prohlížeče (hlavička User-Agent) a dalších hlaviček odesílaných prohlížečem (např. preferované jazyky - Accept-Language a jiné), časové zóny / lokálního času (lze zjistit JavaScriptem) a dalších věcí, případně jejich kombinací, čímž se zužuje okruh návštěvníků, kteří těmto kritériím vyhovují. Povolená Java v prohlížeči umožňuje dokonce i zjistit tvoji vnitřní IP adresu v rámci sítě (nevím, zda to ještě pořád funguje).
A v neposlední řadě tě může někdo identifikovat podle specifického chování (načítání stejných stránek, hledání stejných výrazů), stylu psaní (stejné pravopisné chyby, větné konstrukce apod. v komentářích nebo příspěvcích). |
||
| janomajka Profil |
#4 · Zasláno: 2. 3. 2013, 17:28:42
Já jsem ze stránek http://hidemyass.com nenašel jediný proxy server, který bych mohl doporučit nebo použít. S každým jsem měl nějaký problém. Buď nefungoval, nebo zkryl jen mojí IP a hostname se zobrazoval dál, nebo mi s ním nefungovala polovina stránek, jeden co vypadal že funguje jak má, mi ve wordpressu ukazoval moji pravou IP ten je na 88.135.213.154:54321 . Nejlepší řešení jak být anonymní bych řekl že je proxyserver.sk . Sice to není moc rychlé a je tam nějaké omezení, ale asi to stačí.
|
||
|
Časová prodleva: 13 let
|
|||
0