Autor Zpráva
filgang
Profil
Dobrý den mám problém tlačítko zpět mě nevrátí na hlavní stránku.

<INPUT onclick=history.back("http://filgang.sweb.cz/index.html");type=button value=ZPĚT>
shaggy
Profil
1. prečo to robíš cez javascript a nie cez odkaz?
2. uvedomuješ si, že history.back neprijíma žiadne parametre?
3. keď už chceš predávať parameter, tak použiješ window.location
4. okrem toho, je dobré (hlavne v tvojom prípade) uzatvárať hodnoty atribútov do úvodzoviek
5. ale stále nechápem, prečo nepoužiješ odkaz.
filgang
Profil
tak mi prosím napiš jak to je nejlepší .
jenikkozak
Profil
<a href="http://filgang.sweb.cz/">Zpět</a>
filgang
Profil
To jsem taky zkoušel a napíše mi to, že požadovaná stránka nebyla nalezena :/
margin
Profil *
Pokud bys zkoušel přesně to, co poradil jenikkozak, tak by ti to fungovalo (leda že bys nebyl připojený k internetu). Pokud jsi provedl nějaké úpravy kódu, je možné, že sis to rozbil natolik, že to nefungovalo . Bez odkazu na živou ukázku stránky s chybou ti sotva kdo pomůže.
filgang
Profil
Dobrá zkusím to nějak zpravit
jenikkozak
Profil
Zkus to spravit, o výsledcích nás pak můžeš zpravit. Ještě doplním odkaz na Povídání o živých ukázkách, ať případně víš, co se po tobě chce.
filgang
Profil
Tak se mi to podařilo spravit, měl jsem rozházený celý html kod. Vaše rady mi pomohly. Díky moc

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0