Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
dikulus Profil |
#1 · Zasláno: 26. 5. 2013, 12:39:36
Dobrý den,
mám problém: Když uživatel klikne na tlačítko Odhlásit (kód zde: <form name="formular" action="telo.php" method="POST"><input type="hidden" name="kliknul" value="ano"><input type="submit" algin="right" value="Odhlásit"></form> )
měla by se předat PHP skriptu proměnná "kliknul" s hodnotou "ano" (kus kódu stránky telo.php zde: $kliknul = $_POST['kliknul']; if($kliknul == "ano"){ $spojeni=mysql_connect("mysql.webzdarma.cz","testynagympl","******"); $co="UPDATE `uzivatele` SET `al` = 'N', `ipal` = '' WHERE `uzivjmeno` = '$uzivjmeno'"; // proměnnou $uzivjmeno neřešte, v té problém není, to jsem zkoušel mysql_db_query("testynagympl", $co, $spojeni); header("Location: prihlaseni.php"); } ale nepředá se (to jsem zkoušel že jsem tam dal ještě echo($kliknul);). Následkem toho se pak do databáze nezapíše, že se uživatel odhlásil. Prosím poraďte mi co dělám špatně a proč se data z formuláře nepředají. Děkuji |
||
Taps Profil |
#2 · Zasláno: 26. 5. 2013, 16:39:35
dikulus:
pokud zkusíš níže uvedené <? print_r($_POST); ?> |
||
dikulus Profil |
#3 · Zasláno: 26. 5. 2013, 19:05:06
Taps:
napíše mi to Array(), co s tím? Takových formulářů, podobných, nebo ještě složitějších jsem udělal mnoho a žádný se takhle nechoval. |
||
Chro Profil |
#4 · Zasláno: 26. 5. 2013, 20:32:43
Zkontroluj si, jestli nemáš v HTML/PHP kódu nějaké netisknutelné znaky, hlavně v hodnotách mezi uvozovkami/apostrofy. Případně kód napiš znova.
|
||
Tori Profil |
#5 · Zasláno: 26. 5. 2013, 20:36:59
dikulus:
Odkud se bere proměnná $uzivjmeno? Obsahuje to, co očekáváte? Existuje v DB odpovídající záznam? |
||
Časová prodleva: 12 let
|
0