Autor Zpráva
loukykouky
Profil *
Dobrý den, včera jsem zde řešil PHP include, to jsem vyřešil avšak dnes jsem se podíval na zdrojový kód stránky v prohlížeči a byla to hrůza. Mám rád když kód je krásně "tabulátorovaný". Poradíme mě prosím co s tím? Děkuji.

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
  <?php include_once('include/meta.inc.php'); ?>
  <title></title>                                                
  <link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/main.css" media="screen">
  </head>
  <body>

Zde je includovaný soubor:

<meta name="description" content="#">               
<meta name="keywords" content="#"> 

A zde ohavný kód:

http://2i.cz/2i/i/521ce257/9b4c157068b50d30658e03dba4bce4d1/14c3f2d80b.f.png
ShiraNai7
Profil
Co s tím? Pokud chceš mít na výstupu odsazení, tak si ho tam taky musíš dát. Takže si jej přidej do souboru meta.inc.php..
loukykouky
Profil *
A proč to píše <title></title> vedle includovaného a né pod?


Vyřešil jsem dal jsem mezi include a <title> vlný řádek a zobrazuje se hezky. Pokud by jste někdo měl lepší řešení prosím napište.
Alphard
Profil
Sám si trochu hlídám odřádkování, aby výstup nebyl úplně „děsný“, ale jinak to nemá cenu.
Rozumnější je zvyknout si formátovat kód tak, aby byl přehledný při vývoji a vykašlat se na to, jak vypadá vygenerovaný výstup. Když potřebujete něco zkontrolovat, je stejně lepší použít Firebug apod., které si kód přeformátují samy.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: