Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Fisir Profil |
#1 · Zasláno: 21. 9. 2013, 12:36:38
Reaguji na Johnyho97:
Chybí středník na konci druhého řádku. |
||
Johny97 Profil * |
#2 · Zasláno: 21. 9. 2013, 12:40:50
Fisir:
Ajo díky nevšiml jsem si, ale tím se vyřešila jen ta barva, nikoliv font. |
||
polonium Profil |
#3 · Zasláno: 21. 9. 2013, 12:41:36 · Upravil/a: polonium
S fontama to budeš mít složitější. Tohle ti možná pomůže:
@font-face A tady se taky řešili nějaké fonty Vlastní font v CSS |
||
Johny97 Profil * |
#4 · Zasláno: 21. 9. 2013, 12:56:25
.css
.nadpis { font-family: WalkWayBold; src: url("font/ww.ttf"); color: #ffffff; text-align: center; } .html <div class="nadpis">Login Panel</div> A stále nic |
||
lionel messi Profil |
To CSS by som dal takto:
@font-face { font-family: WalkWayBold; /* deklarace fontu */ src: url("font/ww.ttf"); /* propojení souboru */ } .nadpis {font-face: WalkWayBold; color: #ffffff; text-align:center} /* pouzitie mena v stranke */ Prečo mi neofarbilo kód? |
||
Petr ZZZ Profil |
Johny97:
„Ajo díky nevšiml jsem si“ Tak si laskavě všímej. Nějak nechápu, jak může zrovna začátečník s nemalými problémy při hledání chyb sekat jako na běžícím pásu překlepy z nedbalosti. Možná by sis mohl přečíst pravidla – dozvíš se tam mimo jiné, že nejsme na chatu. Slabou třetinu tohoto vlákna lze s notnou dávkou dobré vůle označit jako konstruktivní, zbylé dvě třetiny se točí kolem primitivních syntaktických chyb (Petr ZZZ: „třídy v CSS musí začínat tečkou“, juriad: „v style.css ti 2. řádek končí špatnou závorkou (má tam být složená)“, Fisir: „chybí středník“) a kolem toho, že nečteš, co ti zde lidi píšou. Polonium ti tady dal dva odkazy – 15 minut poté píšeš „stále nic“. Četl jsi je aspoň letmo nebo jsi je nečetl vůbec? |
||
Johny97 Profil * |
#7 · Zasláno: 21. 9. 2013, 14:29:26
Teď jsem snad chybu jako takovou neudělal, ale mám problém v tom, že to zase ujíždí do stran, když jsem tam hodil formuláře
.login { margin: 13% auto 0; position: absolute; top: 0px; left: 650px; padding: 10px; } http://kod.djpw.cz/hcc Mělo by to být uprostřed |
||
kaktuss Profil |
- zbytočne používaš position
- keď nastavíš margin s %, tak sa ti to bude posúvať na základe veľkosti okna (browsera), pokiaľ to nebudeš mať ohraničené parent elementom - font face sa definuje inak: /* na jednom mieste v CSS */ @font-face { font-family: 'FontName'; src: url('../fonts/FontName.eot'); src: url('../fonts/FontName.eot?iefix') format('eot'), url('../fonts/FontName.woff') format('woff'), url('../fonts/FontName.ttf') format('truetype'), url('../fonts/FontName.svg#webfontZam02nTh') format('svg'); font-weight: normal; font-style: normal; } /* v konkrétnom elemente v CSS */ .nejaky-element { font-family: 'FontName', arial, sans-serif; } |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0