Autor Zpráva
TechniX
Profil
Ahoj všem, jsem tu prvně a obracím se na vás s jedním problémem, se kterým si nevím rady a zatím jsem nenalezl řešení.. delší dobu hledám MP3 přehrávač na webové stránky a to že přehrávač bude obnášet jen:

tlačítko PLAY/PAUSE
ovladač hlasitosti
a maximálně ukazatel dráhy v jaké části sekund/minut se nachází přehrávání

(Tlačítka Předhozí/Další stopa nepotřebuji!!!).

Něco ve stylu jako je tohle:



Ale teď je další důležitá věc, potřeboval bych poradit/doporučit jaký player použít, aby jednak uměl náhodné přehrávání skladby (RANDOM) a další věc, aby to přehrávalo z externího souboru čily playlist, kde budu mít napsané odkazy na MP3jky, které budou uloženy na servery.

...

Co jsem koukal tak v HTML 5 nějaký ten přehrávač byl pod prohlížečema jako chrome, safari, explorer podporované formáty MP3, ale firefox formát OGG :( .. jinak všechny umí WAV, ale to je poměrně hodně velký soubor na stahování než nějaká MP3.


Nebylo by špatné i od věci, kdyby třeba při nějakém výpadku spojení to mělo snahu se znova připojit a dostahovat zbytek hudby a né že jakmile bude výpadek tak se stahování utne a dál to nepůjde, pokud mě dobře chápete.

Pomůžete mi poradit jaké nejlepší řešení zvolit ? :)

Děkuji za každou pomoc.
TechniX
Profil
Nikdo není schopen odpovědět/poradit ? :D
Marschmallow
Profil
TechniX:
Nikdo není schopen odpovědět/poradit ? :D

Já jsem schopen poradit :D
Zkus se třeba kouknout na tuhle diskusi: Přehrávač hudby nebo taky něco "vygůglit" :D
Snad ti to pomůže
TechniX
Profil
Marschmallow:
Já jsem schopen poradit :D
Zkus se třeba kouknout na tuhle diskusi: Přehrávač hudby nebo taky něco "vygůglit" :D
Snad ti to pomůže

To je fajn že jsi mi to poslal, ale tohle jsem našel už jaksi dávno než jsem to tu zakládal, více méně je to k ničemu a hlavně nedořešený, ale budiž každá rada se počítá :)

Jinak k něčemu jsem se už dopracoval, řekl bych že to je ono co potřebuji. Podporuje to inteligentní náhodné přehrávání, což potřebuji.

http://flash-mp3-player.net/players/multi/

Jen potřebuji, aby ty šipky vpřed/vzad tam nebyly a aby i nefungovaly .. Neznáte někdo něco na úpravu toho flashe ? Našel jsem nějaký kéž by programy na editaci, ale s tím to vůbec nehlo, spíše se to jen prohlídlo, ale zásah do toho nešel ..

Líbí se mi to jak se tam dá nastavit mnoha věcí a jak to celkově vypadá, jen potřebuji toto dořešit, abych mohl pokračovat v práci.
margin
Profil *
Co tak to prasácky pomocí CSS překrýt napozicovaným DIVem se vhodným pozadím?
TechniX
Profil
margin:
Co tak to prasácky pomocí CSS překrýt napozicovaným DIVem se vhodným pozadím?

čoveče to by i šlo, ale myslíš že pak pod jinýma prohlížečema, případně mobil prohlížeč .. že by to byla výhra že opravdu všude se to skryje ? :-/

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: