Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
pavlik123 Profil |
#1 · Zasláno: 29. 10. 2013, 22:00:50
div promohider poblikává při přejíždění kurzorem, userhider zmizí, pokud nemá hover avatar. Co změnit, aby promohider neblikal a userhider zůstal zobrazen i v případě, že je kurzor pouzdě nad ním?
http://usazoday.com |
||
margin Profil * |
#2 · Zasláno: 30. 10. 2013, 00:17:44
Smaž svoje hrátky s hoverem, zapoj rozum a uvědom si, že když element překryješ jiným, tak ten původní element kvůli tomu ztratí hover. Pak může hover zase získat, což způsobuje nepříjemné blikání závislé na pohybu myši.
#promohider { visibility: hidden; background: black; width: 700px; height: 350px; position: absolute; top: 130px; color: white; filter:alpha(opacity=80); opacity:0.8; border-radius: 13px; border: 2px solid #fea50e; margin: -2px; } #promo:hover .promoimgv { /* nic, smazat!!! */ } #promo:hover #promohider { visibility: visible; } Případně to jde udělat takto, pokud chceš využít selektor přímého sourozence, ale musíš nastavit jako viditelný i přejížděný element. #promohider { visibility: hidden; background: black; width: 700px; height: 350px; position: absolute; top: 130px; color: white; filter:alpha(opacity=80); opacity:0.8; border-radius: 13px; border: 2px solid #fea50e; margin: -2px; } #promo:hover .promoimgv { /* nic, smazat!!! */ } .promoimg:hover + #promohider, #promohider:hover { visibility: visible; } Já osobně mám ve zvyku upřednostňovat skrývání pomocí visibility a CSS vlastnosti nastavovat před hoverem, ale to na funkčnost (v tomto případě) nemá žádný vliv. Mimo téma: šedá v HTML a v CSS není grey , ale gray
heigth je nesmysl, správně je height
margrin je nesmysl, správně je margin
|
||
pavlik123 Profil |
#3 · Zasláno: 30. 10. 2013, 19:23:15
Proč to stejný nefunguje na userhider?
|
||
margin Profil * |
#4 · Zasláno: 30. 10. 2013, 20:01:56
Nevím, co má userhider dělat, u mě se neděje vůbec nic ani v Opeře ani v Chrome.
|
||
pavlik123 Profil |
#5 · Zasláno: 30. 10. 2013, 20:08:49
Má se zobrazit, pokud má avatar hover + má zůstat zobrazen, jestliže má userhider hover.
|
||
Časová prodleva: 7 let
|
0