Autor Zpráva
roboti006
Profil *
Ahojky. Zkouším si vytvořit formulář, do kterého by se "vnějším skriptem" přidávaly pole, a ty by se potom měly pomocí PHP zpracovat.. Něco jako
<p>
<input type="hidden" value="http://blabla.cz/file.pdf">
<a href="http://blabla.cz/file.pdf">file.pdf</a>
</p>
Jde o Metabox, přidaný do Wordpressu - na onClick by prvek měl by otevřít knihovnu médií, s multiple:true a vložit do formu ony soubory. Následně však potřebuju všechny soubory v kódu udržovat zvlášť (ať je mohu i odstranit)
Metabox i media uploader už jsem částečně zvládl, ale nejsem si jistý v tomto.
Máte na toto někdo nějaký recepis? Moc děkuji za rady
Taps
Profil
roboti006:
Máš na mysli něco podobného http://jsfiddle.net/RB38F/
Po kliknutí na zobrazit názvy se ti zobrazí názvy nahraných soubor. Před každým názvem je x a ten by umožnoval smazání.
roboti006
Profil *
Víceméně...
Mělo by to umět vytvořit jeden řádek pro každý soubor - podobně jako příklad, ale mělo by to odstranit daný řádek ze stránky (nebo spíše části editoru), ale nevím jak to udělat, aby se jen nezneviditelnila (display/visibility), ale zcela zmizela z kódu - budu to přes PHP zpracovávat, tak aby se mi to tam neobjevilo... Jinak moc děkuji za odpověď, snad mě to někam posune...
Taps
Profil
roboti006:
do toho odkazu musíš načíst nejlépe název obrázku nebo ID. po kliknutí na odkaz se pak provedený daný PHP skript, který pomocí metody GET odchytí název soubory a soubor pomocí unlink fyzicky smaže

Tuto problematiku doporučuji řešit přes ajax, aby nedocházelo k obnovení celé stránky.
roboti006
Profil *
Asi jsem na půl deváté nějak natvrdlej :D
Pochopil jsem to správně tak, že to smaže soubor ze serveru?
Taps
Profil
roboti006:
ano
roboti006
Profil *
Jo ne, sory...
Nerad bych soubor smazal ze serveru, potřebuji poslat k čistě HTML/JS řešení, které pouze smaže daný element, aby se nezpracoval a neuložil ukládací funkcí.
Jde o něco takového:
<form>
<p id="file_6435">
<img src="http://url.ss/mimetype.png"/>
<input type="hidden" name="fileid[]" value="fileid"/>
FileName
<a onClick="remove(<p>...</p>)">
</p>
</form>
podle počtu zvolených souborů se mi přidají odstavce, teď musím řešit pouze jejich odstranění
roboti006
Profil *
Díky za pomoc. Díky tomu jsem si konečně uvědomil, co vlastně chci... Totiž odstranit element (což už asi bude víceméně hračka)
Našel jsem toto odkázané v tomto topicu
Moc děkuji :)


Ať tu je nějaký výsledek:
Pokusná stránka dopadla takto:
<script type="text/javascript">
               function removefile(elenme){
                   var remconfirm=window.confirm("Opravdu odstranit?");
                    if(remconfirm){
                        var d = document.getElementById("obal");
                        var d_nested = document.getElementById(elenme);
                        var throwawayNode = d.removeChild(d_nested);
                    }
               }
        </script>
        <?php
        $funct_text=$_POST['text'];
        if(!empty($funct_text[0])){
            echo'<div id="obal">';
            foreach($funct_text as $text){
                echo'<p id="post_'.$count.'">'.$text.'&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a id="removeele" onclick="removefile(\'post_'.$count.'\');">X</a></p>';
                $count++;
            }
            echo'</div>';
        }
        ?>
        <form action="#" method="post" id="formular">
            <input type="text" name="text[]"/><br/>
            <input type="text" name="text[]"/><br/>
            <input type="text" name="text[]"/><br/>
            <input type="submit">
        </form>
kupodivu to funguje, ikdyž jsem to předělal já... :D

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: