Autor Zpráva
bhole
Profil *
Dobry den.

Snazim sa nakodovat takyto vypis produktu ako je http://zboziosobne.cz/zbozi.php?kraj=hlavni-mesto-praha
Ale neviem naozaj netusim ako mam vyrieit automaticke zarovnavanie vedla seba. Mam toto http://tovarosobne.sk/vysledok.php?text=Nokia&mesto=Bratislava
kde s DB citam produkt pred sluckou na produkt mam
echo "<div class='container1'>";
                echo "<table cellpadding='10px'><tr>";

co vytvara rozlozenie teda pole ale nasledne neviem ako mam doriesit to aby sa na stranke zobrazovalo vzdy po vedla seba a dookola dole.
Dakujem za kazdu radu a nasmerovanie
juriad
Profil
Na zboziosobne.cz mají produkty jako buňky v tabulce. Tu tabulku mají jen jednu.
Takže vypsat container a table jen jednou a v cyklu vypisovat jednotlivé buňky; jednou za n buněk vypsat začátek a konec řádku.
Lépe je to (i s kódem) popsáno v Nejčastější potíže s PHP (FAQ) » Výpis výsledků z databáze (nebo z jiného zdroje) do tabulky o více sloupcích
To je jedno možné řešení.

Dalším je nechat jednotlivé produkty plavat a zarovnat se přirozeně vedle sebe.
bhole1
Profil *
Ok mrknem na to cele to musim poriadne prestudovat. Dakujem za nasmerovanie. Este by som poprosil o jednu radu. Na uvodnej stranke pouzivam autocomplete v inpute pre mesto ale nechce mi tam nechat hodnotu ktoru autocomplete dava. Tiez tam mam trosku problme s tym ze to nezapisuje od stredu ale na kraj. Skusal som to upravovat cez alig alebo padding ale stale to nie je riesenie pre input.

Ma niekto nieaku ideu?
juriad
Profil
Řekl bych, že problém může spočívat ve verzích jQuery; měly by být stejné.
<script type="text/javascript" src="web/js/jquery-1.4.2.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="web/js/jquery-ui-1.8.2.custom.min.js"></script>

A prosím tě, udělej něco s tím sliderem, ať za žádnou cenu nemění výšku. Posouvá celou stránku nahoru a dolů.
bhole1
Profil *
Slider by uz nemal behat. Vsetky texty su rovnake .

To s tym jquery nepomaha. Nahral som poslednu verziu ale aj tak mi ten autocomplet nechce behat.
bhole1
Profil *
Nech robim co robim nechce mi to ani za toho pana zoradit vedla seba do stlpca po 3 skusil som uz asi 5000tisic veci a bud mi nezobrazuje nic alebo stale pod sebou.

Kde v pekne je chyba v tomto ?

        $mesto=mysql_query("SELECT * FROM mesta WHERE NAZOV_BEZ='".$mesto."'");
                $mesto=MySQL_Fetch_Array($mesto);                    
          echo "<div class='container1'>";
    //vytvorenie stlca
   $i = 0;
  
  
       
              echo "<table cellpadding='10px'><tr>";
$vzdialenost = gps_distance($mesto["SIRKA"], $mesto["VYSKA"], $mestoo["SIRKA"], $mestoo["VYSKA"]);
            if($vzdialenost<40){    
                         // uz vypis dat
                 $tr = $i++;
    
                echo "  <div class='mini-column first'>
                <td>";
                if(($tr%4)>"2")
      {
        echo "\n\t</tr>\n\t<tr>\n"; 
      }echo"
                <a href='detail.php?id=$id'>
                        <div class='produkt_bg'>
                              <div class='picture'>
                 <img src='$obrazok' alt='$nadpis' height='180' width='180'></div>
                  <div class='price'>".$cena."Eur</div>
                  <h2 class='produkt_name'>$nadpis</h2>
                  <p class='produkt_popis'> $description </p></div></br>
                      
                   </div> 
                 </div>  
              </a>
               </tr> "; 
                $pocet++; 
            }   
            
            
            }  
    echo "  <div class='clear'></div>"; 
    echo "  </td></tbody></table></div>";

zdroj je http://tovarosobne.sk/vysledok.php?text=Nokia&mesto=Bratislava

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: