Autor Zpráva
wewer
Profil
chci se zeptat co muze delat prihlasovani normalne fungovalo a pak z niceho nic kdyz vyplnim prihlasovaci formular hodi to hlasku uspesne prihlasen ae neprihlasi mne to ubec nechapu jak je to mozne
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
  

  </head>
  <body>
   <form action="" method="POST"> 
      <?php
         
        @session_start();
        if(isset($_GET['logout']))
        {
          session_destroy();
          echo "Byl jsi odhlášen.<meta http-equiv='refresh' content='2;url=./'><br>";
        }
        if(isset($_SESSION['username']))
        {
          echo "Účet: <b>".$_SESSION['username']."</b><br>";
        ?>
          <a href='?logout=true'>Odhlásit se</a><br>
        <?php
        }
        else
        {
        ?>

<table border="0">
<tr>
<td align="left">Účet:</td><td><input type="text" name="username" align="right" size="8" style="border: 1px solid black; background-color: dcdcdc"></td></tr>
<tr><td align="left">heslo:</td><td><input type="password" name="password" align="right" size="8" style="border: 1px solid black; background-color: dcdcdc"></td></tr><br>
<tr>
<td></td><td align="left"><input type="submit" value="přihlasit" style="border: 1px solid black; background-color: f8f8f8" name="logme"></td></tr>                          
<tr><td colspan="2" align="center"><a href=./?registrace>Registrace</a></td></tr>
</table>


        <?php 
          if(isset($_POST['logme']))
          {
            include "config.php";
            $query = mssql_query("SELECT * FROM MEMB_INFO WHERE memb___id='".$_POST['username']."'");
            if(mssql_num_rows($query) == 1)
            {
              $fetch = mssql_fetch_array($query);
              if($_POST['password'] == $fetch['memb__pwd'])
              {
                echo "Úspěšné přihlášení.<meta http-equiv='refresh' content='2;url=./'>";  
                $_SESSION['username'] = $_POST['username'];
              } 
              else
                echo "Špatné heslo.";
            }
            else 
              echo "Tento uživatel neexistuje.";  
          }
         }

        ?>
      </form> 
    
  </body>

script na prihlaseni jsem vicemene udelal diky nejakemu tutorialu takze berte ohled na to ze jsem uplny zacatecnik pouzivam xampp 1.7.1


jedná se o toto http://37.46.80.88/login.php žadne hlasky to nehazi ae proste mne to neprihlasi podotykam ze jeste asi pred hodinou to fungovalo tak jak mnelo a najednouu nic...
Davex
Profil
wewer:
žadne hlasky to nehazi
To se nediv, když máš vypisování chyb vypnuté tím zavináčem na začátku @session_start(). Ta funkce by se měla volat úplně na začátku skriptu před <head>. Kromě toho by se ten skript měl uložit bez BOM, protože ten bude taky vadit.
juriad
Profil
wewer:
Session_start se používá na stejném místě jako header; před jakýmkoli výstupem. Session_start totiž může posílat nějakou hlavičku (nastavení cookie).
wewer
Profil
ulozit bez BOM? to znamena co?
juriad
Profil
Je to neviditelný znak na začátku souboru, který říká, že soubor je v kódování UTF-8.
Zabraň jeho ukládání; jak to uděláš závisí na tebou používaném editoru.
Jestli soubor ten znak obsahuje zjistíš zobrazením začástku souboru v nějakém hex-editoru.
wewer
Profil
tyo asi bych potreboval nakou lepsi instruktaz pouzivam PSpad ale tomu co jsi napsal jsem moc nerozumnel


jo dobry dikyyza radu uz sem si s tim nejak pohral a uz to slape dik moc
Davex
Profil
wewer:
ulozit bez BOM? to znamena co?
Zajímalo by mě, proč jsi neproklikl ty odkazy co jsem sem vložil a nepřečetl si podrobné vysvětlení. Co mám příště udělat pro, aby ses tam podíval?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: