Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ginkori Profil |
#1 · Zasláno: 3. 6. 2014, 17:13:23
Mám taký problém že nezobrazí mi žiadnu stránku. Stále skúšam tam niečo nakopírovať a stále mi ukáže Not Found The requested URL / was not found on this server. resp. niekedy mi otvori tú stránku v FTP a sú tam zobrazene súbory. Čo s tým ?
|
||
CZghost Profil |
#2 · Zasláno: 3. 6. 2014, 17:27:19
Ginkori:
Dej odkaz na web, který nejde. Takhle ti nebude nikdo schopen odpovědět. |
||
Ginkori Profil |
#3 · Zasláno: 3. 6. 2014, 18:07:43
prestige-salon.sk dam hoc co na ftp a nic
|
||
CZghost Profil |
#4 · Zasláno: 3. 6. 2014, 18:22:31
Ginkori:
> Webová stránka nebyla nalezena. > HTTP 404 > Nejpravděpodobnější příčiny: > • V adrese může být překlep. > • Pokud jste kliknuli na odkaz, je možné, že není aktualizovaný. > Tato chyba (HTTP 404 – Nenalezeno) znamená, že se Internet Explorer k tomuto webu sice připojil, ale požadovaná stránka nebyla > nalezena. Je možné, že je tato webová stránka dočasně nedostupná. Také se tento web mohl změnit nebo webová stránka mohla být > odebrána. Zkontroluj si v FTP, zda ti nechybí soubor index.php, index.phtml nebo index.html (případně start.php atd). Některé hostingy mají zakázané procházení adresářů, což se týká i kořene webu. Buď pak prohlížeč dostane chybovou zprávu 403 Forbidden (zakázáno), nebo 404 Not Found (nenalezeno). „dam hoc co na ftp a nic“ Tomu nerozumím. |
||
Bubák Profil |
#5 · Zasláno: 3. 6. 2014, 18:31:04
Ginkori:
„Stále skúšam tam niečo nakopírovať“ Co tam kopíruješ? Jinak viz CZghost. Soubory na webu » Startovní soubor „Nejčastěji se používá název index.html .“
|
||
Ginkori Profil |
#6 · Zasláno: 3. 6. 2014, 21:17:17
Popravde potrebujem tam dostať Wordpress. Skúšal som kopírovať aj index.php, index.phtml alebo start.php. Ale ani jeden s tých súborov nezobrazí stále len tu chybu 404. Viem že to na hostingu je lebo keď idem cez prehliadač cez ftp://prestige-salon.sk tak ten subor tam je.
|
||
yFang Profil |
#7 · Zasláno: 3. 6. 2014, 21:47:10
Ginkori:
A když tam dáš nějaký jednoduchý index.html, zobrazí to ten? |
||
Ginkori Profil |
#8 · Zasláno: 3. 6. 2014, 23:01:10
Nie
|
||
Davex Profil |
#9 · Zasláno: 3. 6. 2014, 23:06:34
Ginkori:
Co na to říká podpora webhostingu? |
||
yFang Profil |
#10 · Zasláno: 3. 6. 2014, 23:08:39
Ginkori:
Pak to nahráváš někam jinam, než kde je nastaven root webu. Nevím, co to je za hosting, ale zkus si někde v nápovědě nebo návodu, který hosting poskytuje, zjistit, kam to máš vlastně nahrávat. |
||
Davex Profil |
yFang:
Ano, pravděpodobně to nahrává jinam, ale chyba 404 Not Found v kořeni webu / by mohla znamenat, že je na webserveru špatně nastavena cesta ke kořenovému adresáři webu. Nevím, jestli jde něco takového nastavovat v administraci toho hostingu. |
||
Ginkori Profil |
#12 · Zasláno: 3. 6. 2014, 23:23:16
Už som na to prišiel skúsil som vytvoriť priečinok Web a dať to tam a už to funguje. Ďakujem vám za odpovede. :)
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0