Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
juraj Profil |
#1 · Zasláno: 15. 7. 2014, 09:46:59
Zdravím
Mám kód,ktorý prepočítava časovú zónu podľa krajín.Keď kliknem napr.na Alandy sa mi čas automaticky neobnovuje. Živá ukážka tu. V hornej lište je odkaz na stiahnutie súborov. V jquery som začiatočník. Ďakujem za rady <? $atk=time();$krajina=$_GET["krajina"]; echo $aktu=$_GET["aktu"]; // echo $aktu=$_GET["aktu"]; //casove pasma //$atk=time(); //$atk+=$_GET["aktu"];// // echo'Moje SESSION obsahuje text: '.$_SESSION['aktu']; ?> <div id="timeval5"> <h1>uvod<? echo $krajina;?> </h1> <? $atk=time(); $atk+=$_GET["aktu"];// (strftime("%c",$atk)); echo "<br>"; ?> <div class="disney"> <?ECHO (strftime("%c",$atk));?>: </div> </div> <script> $(document).ready(function() { //ajaxTime.php is called every second to get time from server var refreshId = setInterval(function() { $('#timeval5').load('uvod.php'); }, 1000); } ); </script> tu |
||
_es Profil |
#2 · Zasláno: 15. 7. 2014, 10:14:14
juraj:
Je nezmysel „bombardovať“ server požiadavkami každú sekundu len preto, aby sa zistilo, koľko je hodín. Okrem toho, v ukážke načítavaš serverTime.php , ktorý neexistuje.
|
||
juraj Profil |
#3 · Zasláno: 15. 7. 2014, 16:28:56
_es:
Už som to opravil v kóde názov v súbore,aj tak mi nechcú sekundy ísť dakujem za rady |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0