Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jan Rippl Profil * |
#1 · Zasláno: 1. 12. 2005, 15:33:10
Ahoj
zdravím všechny. Rád bych poprosil o pomoc. Potřeboval bych poradit, jak přidat do svého vlastního scriptu návštěvní knihy odkaz na E-mail. Zkoušel jsem to různými způsoby (výpis proměné s href), ale vždy mě to vypsalo parse error na nějakém řádku. Zde je zdrojový kód, který jsem sesmolil: <html> <head> <METTA HTTP-EQUIV="CONTENT" CONTENT="TEXT/HTML; CHARSET=WINDOWS-1250"> <title>Návštěvní kniha</title> </head> <body> <form method="post"> <input type="hidden" name="skryte1" value="<? echo "<br><br>"; ?>"> <div style="margin-left: 90px"><b>Jméno:</b> <input type="text" name="jmeno"><br></style> <input type="hidden" name="skryte2" value="<? echo "<br>"; ?>"> <div style="margin-left: 1px"><b>Email:</b> <input name="email"> </div> <input type="hidden" name="skryte3" value="<? echo "<br>"; ?>"> <b>Komentář:</b> <textarea cols="30" rows="5" name="komentar"></textarea> <input type="hidden" name="skryte4" value="<br><br>"> <br><br> &n bsp; <input type="submit" name="submit" value="Odeslat"> <input type="reset" name="reset" value="Vymazat"> </form> <?php $soubor = "data.txt"; $soubor = fopen("data.txt", "r+"); fwrite($soubor, $skryte1); fwrite($soubor, $jmeno); fwrite($soubor, $skryte2); fwrite($soubor, $email); fwrite($soubor, $skryte3); fwrite($soubor, $komentar); fwrite($soubor, $skryte4); fclose($soubor); ?> <br></p> <?php $soubor = fopen("data.txt", "r"); $vypis = fread($soubor, 1000); echo($vypis); fclose($soubor); ?> </body> </html> Předem děkuji za pomoc. S pozdravem Honza |
||
Jan Rippl Profil * |
#2 · Zasláno: 1. 12. 2005, 15:53:18
Skusil bych na to přijít sám, ale už mě to nějak nemyslí
|
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 6. 12. 2005, 01:47:08
|
||
Časová prodleva: 10 dní
|
|||
peta Profil * |
#4 · Zasláno: 16. 12. 2005, 09:28:11
Jan Rippl nepatri to spise do fora PHP?
jinak teda mam script mracek.xhosting.cz/g2/book2pp.php a nekde googlem bys vysmeli i script bez SQL ale si myslim, ze s sql je to lepsi. Co se tyse toho tveho... Predevsim mi neni jasne, jak to funguje. Za druhy nemas u inputu email definovany typ. Za 3, o co ti kraci teni nbsp? Je to formular, tak to dej do tabulky a kolem natahni FIELDSET a LEGEND Za 4 k cemu mas u submit NAME? Aha, uz je mi to jasne, jak to funguje. Ty to posilas POST do toho sameho souboru. Pak to nejdriv zapises a pak znova oteviras a vypises. Tak tady bych ti poradil takovou fintu $soubor = fopen("data.txt", "r+"); r+ je pro cteni a zapis. Fwrite pouzij jen jednou a promenne spoj do retezce fwrite($soubor, $jmeno.$skryte2.$email.$skryte3) a pak to muzes hned vypsat $vypis = fread($soubor, 1000); echo($vypis); Soubor zavres pak jen 1x fclose($soubor); |
||
peta Profil * |
#5 · Zasláno: 16. 12. 2005, 12:39:02
Oprava, jsem to nezkousel, ono tam mas chyb vice.
Tady je moje reseni (3,5k) http://peter-mlich.wz.cz/x/g3/PPguest3.php PHP soubor http://peter-mlich.wz.cz/x/g3/PPguest3.txt Tady je clanek s PC-SVET (1k) http://www.pcsvet.cz/art/article.php?id=2423 |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0