Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
jozko007 Profil |
#1 · Zasláno: 3. 10. 2014, 18:57:39
Dobry vecer, mam subor COOKIE kde vlastne menim vzhlad stranky chcem do toho isteho suboru cookie pridat aj hodnotu2 a to bude zvuk
teraz je v subore cookie z názvom vzhlad iba jedna hodnota orange <?php /* ----- úloha je načítať premennú cesticka z cookies s názvom Style_switch a následne ju spracovať pre určenie cesty k zvolenému css súboru ------ */ $cesticka = $_COOKIE['vzhlad']; //hodnotu cookies premietneme do premennej cesticka if (!$cesticka) { $style = "template/style/default/chat.css"; //index chat okno $mobil = "template/style/default/chat-mobile.css"; //chat mobil } // v prípade, že neexistuje premenná cesticka, nastaví nám skript predvolený dizajn, tu je to ten modry else if ($cesticka == "orange") { $style = "template/style/orange/chat.css"; //index $mobil = "template/style/orange/chat-mobile.css"; } //v prípade, že cesticka existuje, nahradíme jej možné hodnoty za cesty k CSS súborom v premennej style ?> |
||
lionel messi Profil |
#2 · Zasláno: 3. 10. 2014, 19:37:15
jozko007:
Odporúčam nastaviť nové cookie: <?php setcookie("zvuk", "hodnota", $casVyprsania); //$casVyprsania nahraď skutočným časom vypršania, druhý argument je hodnota ?> a v $_COOKIE["zvuk"] budeš mať uloženú hodnotu.
|
||
yFang Profil |
#3 · Zasláno: 3. 10. 2014, 22:53:40
jozko007:
Btw ta podmínka je nějaká divná, co se stane když v té cookie bude uložená nějaká jiná hodnata než orange? Nebylo by lepší mít ten default vzhled v else? |
||
jozko007 Profil |
#4 · Zasláno: 4. 10. 2014, 07:11:15
nebudem to komplikovat vytvoril som dalsie cookie
ja som myslel ze v jednom cookie vudu dve hodnoty napr. orange zvuk1 a nech script nacita iba riadok jeden pre vzhlad a riadok 2 pre zvuk |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0