Autor Zpráva
jozko007
Profil
Dobry vecer, mam subor COOKIE kde vlastne menim vzhlad stranky chcem do toho isteho suboru cookie pridat aj hodnotu2 a to bude zvuk
teraz je v subore cookie z názvom vzhlad iba jedna hodnota orange
<?php
/* ----- úloha je načítať premennú cesticka z cookies s názvom Style_switch  a následne ju spracovať pre určenie cesty k zvolenému css súboru ------ */

$cesticka = $_COOKIE['vzhlad'];

//hodnotu cookies premietneme do premennej cesticka
 
if (!$cesticka)
{
$style = "template/style/default/chat.css";  //index chat okno
$mobil = "template/style/default/chat-mobile.css"; //chat mobil
}
// v prípade, že neexistuje premenná cesticka, nastaví nám skript predvolený dizajn, tu je to ten modry 

else if ($cesticka == "orange")
{
$style = "template/style/orange/chat.css";  //index
$mobil = "template/style/orange/chat-mobile.css";
}
//v prípade, že cesticka existuje, nahradíme jej možné hodnoty za cesty k CSS súborom v premennej style
?>
lionel messi
Profil
jozko007:
Odporúčam nastaviť nové cookie:
<?php
setcookie("zvuk", "hodnota", $casVyprsania); //$casVyprsania nahraď skutočným časom vypršania, druhý argument je hodnota
?>

a v $_COOKIE["zvuk"] budeš mať uloženú hodnotu.
yFang
Profil
jozko007:
Btw ta podmínka je nějaká divná, co se stane když v té cookie bude uložená nějaká jiná hodnata než orange? Nebylo by lepší mít ten default vzhled v else?
jozko007
Profil
nebudem to komplikovat vytvoril som dalsie cookie
ja som myslel ze v jednom cookie vudu dve hodnoty
napr.
orange
zvuk1

a nech script nacita iba riadok jeden pre vzhlad
a riadok 2 pre zvuk

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: