Autor Zpráva
Ondraxxy
Profil *
Mam takovyto problem. V Opere se mi nezobrazuje dashed border pri tomhle kodu (v IE je to ok) :

div.bunkahodnoceni10 {
width: 30px;
height: 30px;
background-color: #C4C4FF;
border: 0px dashed;
border-right: 1px dashed;
border-color: #000000;
text-align: center;
color: #000000;
line-height:30px;
float: left;
}
div.bunkahodnoceni10 a {
background-color: #C4C4FF;
color: #000000;
text-decoration: none;
width: 30 px;
height: 30 px;

}

div.bunkahodnoceni10 a:hover {
background-color: #FFF6FF;
color: #620002;
width: 30 px;
height: 30 px;
font-size: 11 px;
}

predem diky za radu :)
Tomik
Profil
Mě se to zobrazuje v Opeře 7.60 beta naprasto ok.
Ondraxxy
Profil *
Tam je trosku jiny problem, ktery sem zapomnel popsat. takovychto bunek mam deset vedle sebe a jen u prvni bunky, kde jsem dal jak levy, tak pravy dashed border, se to zobrazuje. Resp. zobrazuje se jen pravy. Diky za radu pls :)
Kráťa
Profil
Mrkni třeba na http://www.jakpsatweb.cz/css/border.html
Ondraxxy
Profil *
Diky, ale tam uz jsem samozrejme koukal :)
Yuhů
Profil
V opeře border někdy blbne. Jeden z okrajů se prostě nevykreslí. Jenom někdy, zejména, když má 1px šířku. Nepřišel jsem na řešení. Nevím, jak ve verzi 7.6, ale 7.2 a 7.4 s tím mají problém.
Ondraxxy
Profil *
Ja prisel na jedno reseni, ze to funguje i v Opere, ale to zas pak je v IE dvojitej border, protoze kazda bunka ma nadefinovanej levej i pravej.
Honza Hučín
Profil
Ondro, já bych to pro Operu neřešil. To je prohlížeč fajnšmekrů, kteří vědí, že na webu je důležitý obsah a ne nějaký chybějící okraj. Navíc Operu používá jen pár procent uživatelů (já občas taky ;-).
Ondraxxy
Profil *
Hehe, díky za radu, ale Operu rulezzzz. Já operu používám a jsem naprosto spokojenej. Podle mě není nic lepšího. Ale to je na dlouhé povídaní. Když už dělám stránky, tak bych to chtěl mít "dokonale" optimalizované pro všechny prohlížeče, ale prostě to pro tu operu neumím sprovoznit. No nic. Buďto to vyřeším jinak a nebo to tak nechám :)
Ondraxxy
Profil *
jejda, omluva, nechtel sem floodovat, ale mel sem malej problem prave s Operou, lol!
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.