Autor Zpráva
DannyHB
Profil
Ahoj/dobrý den. Mám průhledné logo, jak png, tak gif, tak tif. Jde o to, že když ho chci přes prestashop nahrát tak to nefunguje.
Když si dám na stránce F12 a upravim kod loga na požadnovanou cestu, tak to funguje...
Otázka zní, kde tento kod najdu, abych ho upravil :-)

Prikladam obrázek - je na adrese http://slevamarket.cz/upload/dotaz.jpg
Petr Ká
Profil
DannyHB:
Standartne staci upravit v šabloně odkaz na obrázek.. Bývá to v header.tpl
DannyHB
Profil
Petr Ká
Díky za radu. Ja jsem to právě změnil. ale nevim jestli na dobrý řádce. posílám odkaz na kopii headeru

http://slevamarket.cz/dload/header.tpl
Petr Ká
Profil
DannyHB:
Pokud se bavíme o <img v <div id="header_logo"> tak pak ano, teď tam je nějaký gif, co koukám.. Ještě doporučuju smazat ty proměnné a nastavit si své (pomocí css či style), mohlo by to dělat nepořádek, PS pracuje s tím, co se mu nahrálo přes administraci.
DannyHB
Profil
Takto jsem to změnil, ale při otevření konzole f12, se stejně zobrazuje původní odkaz. Takže jsem asi něco neudělal, a nebo jsem to vložil jinam....
Ale je to header.tpl
/themes/default/header.tpl

ale to logo to tahá z
<img class="logo img-responsive" src="http://slevamarket.cz/img/examplecom-1413662125.jpg" alt="SlevaMarket" height="1181" width="3508">
Petr Ká
Profil
DannyHB:
Admin -> nástroje -> výkon -> vyčistit Cache.
DannyHB
Profil
Petr Ká:
Jde o to, žechci průhledné logo... ne aby tam okolo byla bílá kostka :-)
Obrázek mám, ale přes administraci mi to nahrát nejde. Respektive jde, ale zobrazí se jen otazník. Když to zkusím v konzoli do kodu, tak to vypadá super...



Petr Ká:
Aha já vždycky dám jen vynucená kompilace a vypnou cache....

Už to funguje :-)
slevamarket.cz


Děkuju ;-)
Petr Ká
Profil
Achjo, takže znovu.

1) otevřít /themes/default/header.tpl
2) najít <div id="header_logo">
3) HTML uvnitř DIVu zaměnit za:
<a href="{$base_dir}" title="{$shop_name|escape:'html':'UTF-8'}">
   <img class="logo img-responsive" src="VASE_URL_K_DANEMU_OBRAZKU" alt="{$shop_name|escape:'html':'UTF-8'}" />
</a>

4) Admin -> nástroje -> výkon -> vymazat cache (případně vynucovat kompilaci)
DannyHB
Profil
Petr Ká:
Nene já už jsem v předchozím příspěvku posílal odkaz. už to funguje... takže děkuju moc;-)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: