| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| VeronikaB Profil |
#1 · Zasláno: 7. 11. 2014, 23:31:24
Zdravím,
využívám xamppu, a snažím se něco sesmolit. Mám "drobný" problém s odkazy. Na localhostu mi tento odkaz funguje: <a href="http://localhost/loremipsum/index.php?page=abc">abc</a> - avšak logicky, když stránky nahraju na server, toto už fungovat nebude Chtěla bych se zeptat, v čem je problém, že nefunguje tento odkaz (ani na localhost, ano na sever)?: <a href="/loremipsum/data/abc.php">title="abc"</a> Jsem opravdu začátečník, byla bych moc vděčná za všechny rady! Děkuji |
||
| Marschmallow Profil |
VeronikaB:
Zkus vymazat to lomítko na začátku (/ se vrací do rootu), takže nějak takhle: loremipsum/data/abc.php Mimochodem máš ten odkaz špatně zapsaný, předpokládám, že chceš něco takového (zvýrazněná část u title patří k a):
<a href="loremipsum/data/abc.php" title="abc">abc</a> Opravdu existuje (relativně k souboru s odkazem soubor abc.php? Příklad, pokud by to mělo fungovat: - index.php - v tomto souboru je odkaz na soubor abc.php, který se nachází ve složce data, která je ve složce loremipsum -- loremipsum - v této složce je složka data --- data - v této složce je soubor abc.php |
||
| VeronikaB Profil |
#3 · Zasláno: 8. 11. 2014, 16:18:01
Předem moc děkuji za odpověď.
Což je ale podstatné, ale je nutné mít odkaz na abc.php i v index.php? Snažím se tvořit přes šablony a v každé položce menu mám další odkazy (zahrnující např. i abc.php). |
||
|
Časová prodleva: 11 let
|
|||
0