Autor Zpráva
sitole
Profil
Dobrý den, na svém blogu jsem si vytvořil formulář na komentáře pomocí PHP.
Všechno šlape jak potřebuju ale nevím prič formulář je rostažený po celé stránce.
VIZ foto (odstrčené od začátku stránky to mám pomocí CSS)
A testoval jsem to i bez toho..



Jak tento problém řešit? :)
martin1312
Profil
Zrejme preto, lebo máš inputy display:block a vtedy sa roztiahnú na celú šírku.
lionel messi
Profil
sitole:
Jak tento problém řešit? :)
V prvom rade živou ukážkou. Na základe obyčajného obrázku ťažko poskytnúť presnú radu, nemáme sa čoho chytiť a krištáľovú guľu plánujeme až na Vianoce, Ježiškovi sme už napísali. :-)
sitole
Profil
martin1312:
Děkuji vyřešeno..
Bylo to opravdu jednoduché! Ale já trouba jsem to nedokázal.

Vaše odpověď

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: