Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
cccaaaw Profil * |
#1 · Zasláno: 8. 2. 2015, 11:30:19
Dobrý den,
chci si vytvořit web ve slovenském jazyce. Nyní přemýšlím o tvaru domény, kde se web bude nacházet. Rozhoduji se mezi koncovkou sk a eu. Jakou koncovku by ste mi doporučili vy pro slovenský web? Děkuji |
||
Snipo Profil |
#2 · Zasláno: 8. 2. 2015, 11:38:42
Ak na danú stránku budú chodiť len ľudia zo slovenska, nevidím dôvod prečo použiť .eu.
|
||
cccaaaw Profil * |
#3 · Zasláno: 8. 2. 2015, 12:12:36
Od sk domeny mě odrazuje cena..
|
||
Martin j Profil |
#4 · Zasláno: 8. 2. 2015, 12:20:31
Když se rozhoduješ mezi sk a eu a sk nechceš kvůli ceně, tak vyhrává eu, nebo se pletu ?
|
||
juriad Profil |
#5 · Zasláno: 8. 2. 2015, 12:24:40
cccaaaw:
Nejspíš nemáš velkou důvěru ve svůj web, že nejsi ochoten objetovat o 3 eura ročně víc. Osobně bych volil sk (pokud neplánuješ rozšíření do jiných zemí). |
||
lionel messi Profil |
#6 · Zasláno: 8. 2. 2015, 14:13:30
cccaaaw:
„Jakou koncovku by ste mi doporučili vy pro slovenský web?“ Pokiaľ budú tvoju cieľovú skupinu tvoriť predovšetkým návštevníci zo SR, jednoznačne odporúčam .sk z viacerých dôvodov: 1. Je vo všeobecnosti v slovenskom prostredí lepšie zapamätateľná. 2. Cenový rozdiel nie je priepastný, môj súčasný poskytovateľ dokonca trvalo ponúka .sk, .com, .eu a pod. za jednotnú cenu (názov neuvádzam z dôvodu zákazu menovania konkrétnych hostingov mimo kategórie Hosting). |
||
cccaaaw Profil * |
#7 · Zasláno: 9. 2. 2015, 09:40:05
Ok, rozhodl jsem se pro sk domenu.
Máte nikdo zkušenost, kde nejlevněji sk domenu zaregistrovat? Děkuji |
||
juriad Profil |
#8 · Zasláno: 9. 2. 2015, 10:01:50
Většinou je dobré si ji registrovat přímo u poskytovatele hostingu (nabízí-li). Máš pak vše pohromadě a případný finanční rozdíl nejspíš nebude příliš velký.
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
0