Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ondraprenek Profil * |
#1 · Zasláno: 25. 2. 2015, 10:43:16
Ahoj mám web a mám vložený zde svůj font. Na chromu se mi normálně můj font zobrazí, ale na firefoxu třeba nikoliv. Vím, že to asi bude tím, že ho v css mám jen v jednom formátu. Chtěl bych se zeptat jak bych měl kód napsat, aby bylo použito více typů formátu?
Můj kód vypadá zatím takto: @font-face { font-family: Nyala; font-style: normal; font-weight: normal; src: url('nyala.eot'); } díky za pomoc |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 25. 2. 2015, 11:36:24
Reaguji na ondruprenka:
Minimálně WOFF bys měl doplnit. Není snad včetně správného @font-face zápisu součástí balíčku, který jsi musel zakoupit, abys směl Nyalu embedovat?
Mimochodem, uživatelé Visty a novějších Windowsů mají Nyalu předinstalovanou, takže bych pro dynamicky načítanou verzi doporučil použít jinou font-family a tu uvádět až jako druhou možnost, za systémovou Nyalou.
|
||
Bubák Profil |
#3 · Zasláno: 25. 2. 2015, 11:47:54
Z "veverky" jsem aktuálně stáhl něco takového (změnil jsem jméno fontu na Nuala):
@font-face { font-family: 'Nyala'; src: url('nyala.eot'); src: url('nyala.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), url('nyala.woff2') format('woff2'), url('nyala.woff') format('woff'), url('nyala.ttf') format('truetype'); font-weight: normal; font-style: normal; } |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0