Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jaroslava Khaurová Profil * |
#1 · Zasláno: 7. 4. 2015, 17:35:48
Dobrý den,
mám eshop s kosmetikou www.jk-kosmetika.cz. Moc objednávek na něm není. Ale když už tak je 5 objednávek jeden týden a pak 14 dní nic. Ráda bych věděla čím se to může stávat. Děkuji Khaurová |
||
lionel messi Profil |
#2 · Zasláno: 7. 4. 2015, 19:29:50 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 10. 4. 2015, 12:02:32
Jaroslava Khaurová:
„Ráda bych věděla čím se to může stávat.“ Úprimne nevidím akýkoľvek súvis s webovou technológiou. Objednávka mi totiž zadať ide. Iba z dôvodu, že ste sem už raz zavítali a s tvorbou webu evidentne začínate nepovažujem príspevok za spam. „Ale když už tak je 5 objednávek jeden týden a pak 14 dní nic.“ Moja nepriama skúsenosť s podobným biznisom mi hovorí, že striedanie etáp návalov a „uhorkových sezón“ je úplne normálne a netreba sa znepokojovať. Mimochodom, rôzne predvolené texty OxyShopu atraktívnosti z pohľadu návštevníka nepridávajú. Napokon si predsa len myslím, že by sa na to mohol pozrieť m>mmoderátor, nemám z vlákna najlepší pocit (zmena nicku, spamovanie OxyShopu v minulosti, podivná otázka). Moderátor juriad: 4 moderátoři na nic podezřelého nepřišli.
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
0