Autor Zpráva
juraj
Profil
Zdravím

Ako mám upraviť kód,kde pomocou príkazu foreach sa dáta odoslané formulárom uložia do db, aby užívatel nestlačil napr. po sebe viac krát F5 ,aby sa tie údaje po uložení ihneď vysypali. Viem, že sa na to používa unset,len neviem kde to mám dať ,aby sa už druhý krát neuložili tie isté údaje
ďakujem za rady

    <?php
    if($menoodos && $email){
    
    foreach($piece as $i =>$emailky) {
                           $den= $exploded[0]  ;
                             $mesiac=   $exploded[1];
                             $rok=   $exploded[2];
                        $d=$rok.$mesiac.$den.$hod.$min;




         $filename = date('YmdGis');                          
  echo $sql2="INSERT INTO odoslane(odosliid ,fotkyid , sprava, komu , passkey ,menoodosielatela,emailodosielatela,citanasprava,pokuss)
VALUES('$next_incrementj','$foto_id','$sprava','$emailky','$filename', '$menoodos','$emailodos','0','$d')";
//$result2=mysql_query($sql2);
 if($result2=mysql_query($sql2)){
 unset($menoodos)  ;
 
     } 
                                           
    }             ?>
Monkeys
Profil *
juraj:
unset($_POST);
juraj
Profil
Monkeys:
Nefunguje mi to,naďalej mi ukladá tie isté údaje
juriad
Profil
juraj:
Po zpracování formuláře musíš provést redirect. Viz en.wikipedia.org/wiki/Post/Redirect/Get
juraj
Profil
dakujem za radu s redirect už mi to funguje

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: