Autor Zpráva
Sisa
Profil *
ja to neviem nikde nájsť!
fimmos
Profil
Co třeba něčemu nastavit border-right nebo left? Nastavíš velikost divu např a ten border
habendorf
Profil
Borderem, a nebo v určitých situacích je lepší obrázek na backgroundu (tečka s repeat-y).
ronan
Profil *
Vůbec bych na dotazy podobného rázu neodpovídal:(
Mistr
Profil
ronan
Smím vědět proč?
Sisa
Profil *
to se ptám taky!!!!!!!Ja za to nemohu že to neumim!
Hora Vysoká
Profil *
Možná by šlo i zneužít znak: | :)
roberta
Profil
<html>
<head>
<style>
.zvisla_ciara
{
border-left: solid 10px red;
}
</style>
<head>
<body>
<div class="zvisla_ciara">
<pre>
Sisa


Zasláno: 8.12.2005 19:34:39Citovat


ja to neviem nikde nájsť!
fimmos
Člen

Zasláno: 8.12.2005 19:44:37Citovat


Co třeba něčemu nastavit border-right nebo left? Nastavíš velikost divu např a ten border
habendorf
Člen

Zasláno: 8.12.2005 20:16:15Citovat


Borderem, a nebo v určitých situacích je lepší obrázek na backgroundu (tečka s repeat-y).
ronan


Zasláno: 9.12.2005 00:08:37Citovat


Vůbec bych na dotazy podobného rázu neodpovídal:(
Mistr
Člen

Zasláno: 9.12.2005 02:02:08Citovat


ronan
Smím vědět proč?
Sisa


Zasláno: 9.12.2005 14:20:00Citovat


to se ptám taky!!!!!!!Ja za to nemohu že to neumim!
Hora Vysoká


Zasláno: 9.12.2005 15:53:48Citovat


Možná by šlo i zneužít znak: | :)
</pre>

</div>
</body>
</html>
ronan
Profil *
Mistr
Ne proto, že to neumí, já to také ještě nedávno neuměl a nejsem bůh ví co, ale proto, jak ten dotaz položí.. On napíše do topicu "jak udelat proste jednu zvislou čáru??????" a do příspěvku "ja to neviem nikde najsť".. No co to je? Nedávno se o tom psalo.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0