Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
návštěvník Profil * |
#1 · Zasláno: 18. 5. 2015, 22:58:50
Zdravím,
koduji šablonu pro wordpress postavenou na bootstrapu. Bohužel jsem se zasekl u responsivního menu, které se mi nechce po kliknutí na to "burger" tlačítko zobrazit. Procházím kód porovnávám jej s dokumentací, návodem atd., ale nemůžu najít problém, proč to nefunguje. Pracuji podle tohoto návodu, kdy jsem většinu kodu zkopíroval: http://www.pattonwebz.com/wordpress-custom/bootstrap-wordpress-responsive-menu/ Samozřejmě mám stažený i ten "Navwalker" a ve functions.php jej zaregistrovaný. Níže posílám můj kód: <div id="header-wrapper"> <div id="header-pic"> <nav class="navbar navbar-default"> <div class="container"> <div class="navbar-header"> <button type="button" class="navbar-toggle collapsed" data-toggle="collapse" data-target="#navbar-ex1-collapse"> <span class="sr-only">Toggle navigation</span> <span class="icon-bar"></span> <span class="icon-bar"></span> <span class="icon-bar"></span> </button> <a class="navbar-brand" href="<?php home_url(); ?>"><?php bloginfo('name'); ?> </a> </div> <!-- Collect the nav links, forms, and other content for toggling --> <div class="collapse navbar-collapse" id="navbar-ex1-collapse"> <?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'header-menu', 'depth' => 2, 'container' => false, 'menu_class' => 'nav navbar-nav', 'fallback_cb' => 'wp_page_menu', //Process nav menu using our custom nav walker 'walker' => new wp_bootstrap_navwalker()) ); ?> </div><!-- /.navbar-collapse --> </div> </nav> </div> </div> Kde je může být chyba, nebo v čem může být problém? Přijde mi, že je vše správnv koncích a nevím co s tím :( Děkuji za rady. |
||
návštěvník Profil * |
#2 · Zasláno: 19. 5. 2015, 10:31:52
Nikoho prosím nenapadá, co s tím? Rád bych s tím pohl, ale zkoušel jsem už snad všechno a nevím, proč to nefunguje. :(
|
||
návštěvník Profil * |
#3 · Zasláno: 19. 5. 2015, 20:55:05
Zdravím,
tak přemýšlím, jestli není problém v tom, že jsem se řídil základní bootstrap šablonou dle dokumentace a do souboru "footer.php" jsem vložil toto: <!-- jQuery (necessary for Bootstrap's JavaScript plugins) --> <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.2/jquery.min.js"></script> <!-- Include all compiled plugins (below), or include individual files as needed --> <script src="bootstrap/js/bootstrap.min.js"></script> Tím je deklarace pro javascript bootstrapu v jiném souboru pro patičku a možná s tím wordpress tak neumí pracovat. Jak ale ten javascript jinak vložit, aby to bylo správně i pro bootstrap a wp? Když jej vložím na začátek pod body tak mám obavy, aby to nemělo vliv na rychlost nebo na něco. Díky. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0