Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
juraj Profil |
#1 · Zasláno: 29. 6. 2015, 18:15:24
Zdravím, kde mám správne použiť príkaz chmod, aby sa s kopírovaný súbor automaticky dostal pristupové právo 777
tu je kód $target_filek= strtolower(strtr($_FILES['file']['name'], $prevodni_tabulka)); $target_filek= chmod($target_filek,0777); if($target_filek != "") { copy ($_FILES['file']['tmp_name'],"cesta do adresara".$target_filek) or die("Could not copy file" ); } else { die( "No file specified" ); } |
||
Davex Profil |
Práva se musí nastavit novému souboru, který vznikne po zkopírování. Aplikovat změnu práv na neexistující soubor obvykle nefunguje.
|
||
juraj Profil |
#3 · Zasláno: 29. 6. 2015, 22:37:59
Davex:
A kde mám dať správne ten príkaz chmod,aby sa aplikoval na skopírovaný súbor.Nar. ak tam príkaz nie je , tak v pohode sa skopíruje na server. Návody hľadám na google,ale mne to nechce vobec fungovať,ale na localhoste to v pohode beží. vdaka |
||
Taps Profil |
juraj:
<? if($target_filek != "") { copy ($_FILES['file']['tmp_name'],"cesta do adresara".$target_filek) or die("Could not copy file" ); chmod("cesta do adresara".$target_filek,0777); } ?> |
||
juraj Profil |
#5 · Zasláno: 30. 6. 2015, 10:42:09
Taps:
Takto to mám ale mi to stále nechce hodiť na 777.Môže to byť s tým, že mám hosting windows? ďakujem |
||
Keeehi Profil |
#6 · Zasláno: 30. 6. 2015, 11:31:57
juraj:
Ne může ale určitě to tím bude. To co řešíš jsou linuxová práva. Na Windows jsou taková spíše pseudopráva > neřešíš a funguje to. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0