Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
wewer Profil |
#1 · Zasláno: 20. 8. 2015, 22:53:59
zdravim právě jsem se seznámil s twigem zkouším nějaký základy
vyrobil jsem si nejakej index: require "/vendor/autoload.php"; $loader = new Twig_Loader_Filesystem('views'); $twig = new Twig_Environment($loader); echo $twig -> render('default/web.html.twig', array( 'title' => 'Úvod', )); ve views/default/web.html.twig: {% extends "layout.html.twig" %} {% block content %} test {% endblock %} a Layout tedy: <html> <head> {% block head %} <link rel="stylesheet" href="css/web.css"> <meta charset="UTF-8"> <link rel="stylesheet" href="//netdna.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.1.1/css/bootstrap.min.css"> <title>{{ title }} - wewer</title> {% endblock %} </head> <body> {% block content %}{% endblock %} </body> </html> problém je v tom ze "web.css" který je ve "views/css/web.css" mi to nenačte cesta je podle mě určitě správná ale pokud si vytvorim treba element body { background-color:black; } vypíše mi to pouze "test" title mi to načte ale pozadí je pořád bíle. V čemje problém ? Děkuji za odpověď |
||
tiso Profil |
#2 · Zasláno: 20. 8. 2015, 23:07:10
Cesta k CSS musí byť pokračovaním url, takže ak máš url example.com/a/b.php , tak sa odkazuješ na example.com/a/css/web.css
|
||
wewer Profil |
#3 · Zasláno: 21. 8. 2015, 07:56:17
tímto nebude cesta je správná díkky tomuhle: $loader = new Twig_Loader_Filesystem('views'); se nacházím ve views cestu mi netbeans nacte jako správnou problém musí být nekde jinde zkousel sem taky prida do head
<style>body { background-color:black; }</style> tím pádem byto melo uz stoprocentne fungovat ale pořád nic...
|
||
tiso Profil |
#4 · Zasláno: 21. 8. 2015, 08:37:11
wewer: biele pozadie tam je z bootstrapu, čiže ak máš ten
<style> predtým, tak ti ho prepíše.
|
||
wewer Profil |
#5 · Zasláno: 21. 8. 2015, 19:22:46
ee tím to neni ten background davam jen jako priklad ae nefunguje vubec zadne css ani kdyz ten bootstrap oddelam ale zjistil sem ze kdyz to
<style>body { background-color:black; }</style> nedam do layoutu ale jen do web.html.twig tak to jde ale to mi je na nic ja chci nacist jeden externí css soubor ale pro celý Layout
|
||
tiso Profil |
#6 · Zasláno: 21. 8. 2015, 23:27:37
wewer: ako vyzerá celé vygenerované HTML?
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
0