Autor Zpráva
wewer
zdravim právě jsem se seznámil s twigem zkouším nějaký základy

vyrobil jsem si nejakej index:

require "/vendor/autoload.php";
$loader = new Twig_Loader_Filesystem('views');
$twig = new Twig_Environment($loader);
echo $twig -> render('default/web.html.twig', array(
    'title' => 'Úvod', 
));

ve views/default/web.html.twig:

{% extends "layout.html.twig" %}

{% block content %}

test

{% endblock %}

a Layout tedy:

<html>
    <head>
        {% block head %}
                <link rel="stylesheet"   href="css/web.css">
                <meta charset="UTF-8"> 
                <link rel="stylesheet" href="//netdna.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.1.1/css/bootstrap.min.css">
                <title>{{ title }} - wewer</title>
        {% endblock %}
    </head>
    <body>
 {% block content %}{% endblock %}
    </body>
</html>

problém je v tom ze "web.css" který je ve "views/css/web.css" mi to nenačte cesta je podle mě určitě správná ale pokud si vytvorim treba element

body { background-color:black; }

vypíše mi to pouze "test" title mi to načte ale pozadí je pořád bíle. V čemje problém ?
Děkuji za odpověď
tiso
Cesta k CSS musí byť pokračovaním url, takže ak máš url example.com/a/b.php , tak sa odkazuješ na example.com/a/css/web.css
wewer
tímto nebude cesta je správná díkky tomuhle: $loader = new Twig_Loader_Filesystem('views'); se nacházím ve views cestu mi netbeans nacte jako správnou problém musí být nekde jinde zkousel sem taky prida do head <style>body { background-color:black; }</style>tím pádem byto melo uz stoprocentne fungovat ale pořád nic...
tiso
wewer: biele pozadie tam je z bootstrapu, čiže ak máš ten <style> predtým, tak ti ho prepíše.
wewer
ee tím to neni ten background davam jen jako priklad ae nefunguje vubec zadne css ani kdyz ten bootstrap oddelam ale zjistil sem ze kdyz to <style>body { background-color:black; }</style> nedam do layoutu ale jen do web.html.twig tak to jde ale to mi je na nic ja chci nacist jeden externí css soubor ale pro celý Layout
tiso
wewer: ako vyzerá celé vygenerované HTML?

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0