Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Tomy Profil |
#1 · Zasláno: 27. 8. 2015, 11:30:39
Ahoj, jsem začátečník a potřeboval bych poradit jak udělat rozbalovací text po kliknutí na nadpis. Našel sem jeden topic ale uplně přesně jsem nepochopil co s tím mám dělat. Poradí mi někdo prosím vás? :) Děkuju :)
topic: rozbalovací text |
||
lionel messi Profil |
#2 · Zasláno: 27. 8. 2015, 11:33:04
Tomy:
Mohol by pomôcť tento návod: Skrývání a odkrývání textu |
||
Str4wberry Profil |
#3 · Zasláno: 27. 8. 2015, 11:33:40
Jde to takto: Skrývání a odkrývání textu
|
||
Tomy Profil |
No nějak sem to zkusil udělat ale nefunguje mi to...
<style> /* schování tlačítka */ .js .live .schovat div {display: none} /* nastylování „ikony“ plus nebo mínus */ .live button span:before {content: "+"; display: inline-block; margin-right: .5em; padding: 0 .4em; border-radius: 3px; background: #fff; color: #000} /* ikona minus bude mít pomlčku */ .live button span.skryt:before {content: "–"} /* když je obsah schovaný, schováme popisek „Skrýt“ */ .live .schovat .skryt {display: none} /* když je obsah zobrazený, schováme popisek „Zobrazit“ */ .live .ukazat .zobrazit {display: none} </style> tohle jsem dal do CSS <script> function prohodit(element, prvniTrida, druhaTrida) { element.className = element.className == prvniTrida ? druhaTrida : prvniTrida; } </script> Tohle taky <div class="schovat"> <button onclick="prohodit(this.parentNode, 'schovat', 'ukazat')"><i></i><span class="zobrazit">Zobrazit</span><span class="skryt">Skrýt</span></button> <div>Text ke skrytí.</div> </div> A tohle sem dal do ....index Mám to špatně rařazené? |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0