Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ja duck Profil |
#1 · Zasláno: 25. 9. 2015, 15:26:48 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 26. 9. 2015, 17:18:17
Ahoj,
jsem zacatecnik a potreboval bych pomoci se zobrazenim textu v dialogovem okne pomoci Bootstrapu. Mam vice odkazu s popisky a ma se zobrazit v okne vzdy jiny text. Pouzivam tento kod: <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <title>Bootstrap Example</title> <meta charset="utf-8"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"> <link rel="stylesheet" href="http://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.5/css/bootstrap.min.css"> <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.3/jquery.min.js"></script> <script src="http://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.5/js/bootstrap.min.js"></script> </head> <body> <div class="container"> <h2>Large Modal</h2> <!-- Trigger the modal with a button --> <a data-toggle="modal" href="#myModal"> Read more -->> </a> <!-- Modal --> <div class="modal fade" id="myModal" role="dialog"> <div class="modal-dialog modal-lg"> <div class="modal-content"> <div class="modal-header"> <button type="button" class="close" data-dismiss="modal">×</button> <h4 class="modal-title">Modal Header</h4> </div> <div class="modal-body"> <p>This is a large modal.</p> </div> <div class="modal-footer"> <button type="button" class="btn btn-default" data-dismiss="modal">Close</button> </div> </div> </div> </div> </div> </body> </html> Jakmile napisi tento kod na dalsi odkaz tak se me zobrazi vzdy popisek v dialogovem okne z prvniho kodu (<p> popisek </p>). Prosim pomuze me nekdo to vyresit??? Nevim si rady. Moderátor juriad: Vkládej prosím kódy mezi značky [>pre] a [>/pre] (stačí kliknout na ![]() Moderátor juriad: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou.
|
||
ja duck Profil |
#2 · Zasláno: 25. 9. 2015, 16:54:22
Prosim o odpusteni za diakritiku jsem v cizine (UK) a mam klavesnici UK. A za to [pre] se omlouvam
|
||
juriad Profil |
#3 · Zasláno: 26. 9. 2015, 12:01:52
Každé dialogové okno musí mít jiné
id a href v odkazu musí odkazovat na to id . Jde v případě tvé ukázky o řádky 16 a 19, kde musíš změnit slovo myModal na něco jiného v případě druhého odkazu a dialogu.
|
||
ja duck Profil |
#4 · Zasláno: 26. 9. 2015, 12:34:07
juriad:
Prosím o nápovědu co bych tam měl napsat. Těch odkazů bz mělo být asi 10. Děkuji za pomoc. Will |
||
juriad Profil |
Ukázka: Živá ukázka
<a data-toggle="modal" href="#prvniModal"> Read more -->> </a> <a data-toggle="modal" href="#druhyModal"> Read more -->> </a> <a data-toggle="modal" href="#tretiModal"> Read more -->> </a> <div class="modal fade" id="prvniModal" role="dialog"> ... <p>This is the first large modal.</p> ... </div> <div class="modal fade" id="druhyModal" role="dialog"> ... <p>This is the second large modal.</p> ... </div> <div class="modal fade" id="tretiModal" role="dialog"> ... <p>This is the third large modal.</p> ... </div> |
||
ja duck Profil |
#6 · Zasláno: 26. 9. 2015, 13:12:14 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 26. 9. 2015, 17:19:59
juriad:
Thank you very much !!!!!!! Will Moderátor Chamurappi: Piš prosím česky nebo slovensky, skoro jsem tě smazal, protože jsem si myslel, že tu řádí nějaký robot. A podpisy v příspěvku pravidla také zakazují.
|
||
Časová prodleva: 9 let
|
0