Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
juraj Profil |
#1 · Zasláno: 11. 10. 2015, 18:33:01
Zdravím
Poprosím o radu Mám nainštalovaný firefox verziu 41. V staršej verzii, keď som sa prihlásil na gmail a potom odhlásil,tak sa mi vo formulári zapamätal môj login. Teraz v 41 firefox si login vo formulári nezapamätá, ale na iných stránka si loginy pamätá. V nastavení mám zaškrtnuté Uchovávanie histórie: Pamätať si históriu prehliadania ďakujem za rady |
||
lionel messi Profil |
#2 · Zasláno: 11. 10. 2015, 18:35:24
juraj:
Máš zaškrtnuté políčko Neodhlasovať vo formulári Gmailu? |
||
sitole Profil |
#3 · Zasláno: 11. 10. 2015, 18:37:59
juraj:
Je nutné při přihlášení nezapomenout zaškrtnou "Pamatovat přihlášení", ale také po přihlášení odsouhlasit zprávu od prohlížeče "Zapamatovat heslo pro..". |
||
juraj Profil |
#4 · Zasláno: 11. 10. 2015, 21:14:08
sitole:
Lenže,keď som mal staršiu verziu prehliadača firefox nemal som nič zaškrtnuté. Ide mi o to, že keď sa prihlásim napr pod loginom x1 a potom sa odhlásim a znovu prihlásim pod menom napr x2, aby tie údaje zostali vo formulári a nemusel všetko ručne písať od znovu. Ak zaškrtnem "Pamatovat přihlášení" tak mi v pamäti zostane len jeden login,ale čo potom keď sa budem chcieť prihlásiť pod iným účtom V staršej verzii, som také problémy nemal vďaka |
||
Alphard Profil |
#5 · Zasláno: 11. 10. 2015, 21:19:17
juraj:
„Ide mi o to, že keď sa prihlásim napr pod loginom x1 a potom sa odhlásim a znovu prihlásim pod menom napr x2, aby tie údaje zostali vo formulári a nemusel všetko ručne písať od znovu.“ Google na uživatele s více účty myslel a podpořil to do svých systémů. Viz support.google.com/accounts/answer/1721977?hl=en. |
||
Časová prodleva: 7 let
|
0