Autor Zpráva
vireal
Zdravím potreboval by som menšiu pomoc totižto mám jeden web ktorý by som mal prerobiť myslím tým rozloženie stránky, a taktiež trošku úpravy farieb aby to bolo niečo odlišné ako originál niektoré veci v css neviem nájst ide o stránku virealko.6f.sk ak by mi niekto vedel stým pomôcť napíšte mi prosím, ak treba postnem sem to CSS, díky moc.
mimochodec
vireal:
Css netřeba. Budeš ale muset být mnohem konkrétnější v popisu toho, co chceš.
vireal
no proste bud by som chcel dat to menu do header lišty, alebo na pravo ale radšej ho header lišty a ten stred a pravý top dať na lavo - lebo do prava pojde mini chat.
a tie farby potrebujem zmeniť tie tabulky myslím to menu môže byť priesvitné header lištou tam mi ide len o tie odkazy
mimochodec
Tak na to se dá asi poradit jen "tak to udělej". Špatně se čteš, piš trochu srozumitelněji.
Tomáš123
vireal:
Pracoval si už s prieskumníkom stránok? Tam nájdeš všetko. Čosi si o tom naštuduj.
vireal
Tomáš123:
nie nepracoval som stým, ani neviem ako to je... mám mozillu čiže f12 som stlačil ukáže mi zdrojový kod.
Tomáš123
vireal:
Preto som ti poslal aj odkaz na relevantný materiál. Keď sa naučíš aspoň základy, odhalíš mnoho nejasností. Vieš napríklad, ktoré štýly sa aplikujú na daný prvok a v ktorom CSS súbore, na ktorom riadku je zapísaný selektor, pod ktorým sú príslušné deklarácie.
vireal
no skúsim pozrieť, ale ja chcem chcem menu dať do hornej lišty a trosku to poprehádzať a hlavne tie farby.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0